راه کمال

صفحه خانگی پارسی یار درباره

پیام علی دایی به نکونام....

علی دایی
علی دایی در اقدامی جالب نزدیک شدن نکونام به شکستن رکوردهای تعداد بازی ملی را تبریک گفت و برای تیم ملی آرزوی موفقیت کرد.

 

در حالی که برخی بر این باورند که بازی کردن نکونام مقابل عراق صرفا به منظور شکستن رکورد بازی‌های ملی علی دایی بود، سرمربی سابق پرسپولیس طی پیامی به کاپیتان تیم ملی از این موضوع ابراز خوشحالی کرد. در این پیام آمده است: آقا جواد! کاپیتان محترم تیم ملی، تلاش‌هایت را ارج می‌نهم و از اینکه به زودی عنوان بیشترین بازی ملی در تیم کشورمان نصیب تو می‌شود از صمیم قلب خوشحالم و به تو تبریک می‌گویم. ورای این رکورد داخلی آرزویم شکست رکورد بهترین گلزن ملی دنیا توسط یک ایرانی است که ان‌شاءالله این رکورد در دست یک ایرانی باقی بماند.

علی دایی در ادامه این پیام آورده است: می‌دانم کارلوس کی‌روش از تدارکات تیم دلخور است و آن گونه که شایسته تیم ملی بود، این تیم تجهیز و آماده نشد. اما با شناختی که از این مربی بزرگ و تو و همبازیانت دارم می‌دانم که در عرصه جام ملت‌ها افتخارآفرینی خواهید کرد و نشان می‌دهید که با وجود همه مشکلات، می‌توان فعل خواستن را صرف کرد.

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال در بخش دیگری از این پیام آورده است به عنوان یک هوادار تیم ملی در لحظه لحظه بازی‌هایتان خود را کنارتان می‌بینم و برای موفقیت این تیم دعا می‌کنم. ان‌شاءالله برای دیدار فینال در استرالیا خواهم بود تا از نزدیک جام را در دستان کاپیتان تیم ملی کشورم و سایر ملی‌پوشان ببینم. به کاستی‌ها و برخی اظهارات مغرضانه توجه نکن. تردیدی ندارم که تو و همبازیانت به همراه کی‌روش و کادرش شایسته بهترین‌ها هستند. به امید سربلندی ایران و ایرانی.

انتقاد سردار نقدی از سخنان روحانی...

انتقاد سردار نقدی از سخنان روحانی
انقلابی‌های قلابی که برای منافع خودشان در صف انقلاب وارد شده‌اند، وقتی سن‌شان بالا می‌رود و از شور و شر جوانی می‌افتند، حرف‌های سازش‌کارانه می‌زنندو...

 

 رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه آرمان ما نابودی کاخ ستمگران و کاخ سفید آمریکا و محو صهیونیسم است، گفت: هر کس به این آرمان‌ها اعتقاد ندارد، صادقانه بگوید که از اول انقلابی نبوده است.

سردار محمدرضا نقدی در مراسم افتتاحیه چهارمین مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت در محل سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه روحیه انقلابی با گذر زمان سرد نمی‌شود و از بین نمی‌رود، گفت: اگر وصیت‌نامه سیاسی ـ الهی امام را بخوانیم، متوجه می‌شویم که فرازهای پایانی وصیت ایشان که مربوط به سال‌های پایانی حیاتشان بوده است به مراتب انقلابی‌تر از فرازهای ابتدایی آن است.

وی افزود: انقلابی‌های قلابی که برای منافع خودشان در صف انقلاب وارد شده‌اند، وقتی سن‌شان بالا می‌رود و از شور و شر جوانی می‌افتند، حرف‌های سازش‌کارانه می‌زنند و اسم آن را نیز خردگرایی و عقلانیت می‌گذارند.

سردار نقدی با بیان اینکه عزت امروز کشورمان دستاورد همان تلاش‌های دیروز است، تاکید کرد: آرمان ما سانتریفیوژ نیست بلکه آرمان ما نابودی کاخ ستمگران و کاخ سفید آمریکا و محو صهیونیسم است؛ هر کس به این آرمان‌ها اعتقاد ندارد و می‌خواهد به اسم خردگرایی بر روی آنها خط بکشد، صادقانه بگوید که از اول انقلابی نبوده و خودش را در صف انقلاب جا زده است.

ضرورت انس پیشکسوتان با جوانان در قالب هیات‌های قرآنی و حلقه‌های صالحین

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با بیان اینکه امروز باید تلاش کنیم تا ذخایر بزرگی را که در طول این سال‌ها از حشر و نشر با شهدا به دست آورده‌ایم، حفظ کنیم تاکید کرد: هیات‌های قرآنی پیشکسوتان باید درس‌های شهدا را مرور و یادآوری کنند.

وی افزود: بسیجی پیشکسوت نباید رها باشد و کسی از حال او خبر نداشته باشد؛ حداقل کاری که در هیات‌های قرآنی پیشکسوتان می‌توان انجام داد، مطلع شدن از احوال یکدیگر و کمک به هم است. همچنین جمع پیشکسوتان می‌تواند نقش مهمی برای تعالی نسل جوان مخصوصا در رابطه با حلقه‌های صالحین مساجد ایفا کند.

سردار نقدی ادامه داد: اگر هر پیشکسوتی که 20 جوان بسیجی دانش‌آموز و دانشجو را در اختیار خود بگیرد و تجربه‌هایش را در اختیار آنها بگذارد، می‌تواند از همان‌ها جوان‌هایی مانند بچه‌های جنگ بسازد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به وضعیت کشور در زمان رژیم گذشته، گفت: زمانی روزانه شش میلیون بشکه نفت در این کشور فروخته می‌شد اما دور تا دور تهران، حلبی‌آباد بود در حالی که امروزه با فروش 600 الی 700 هزار بشکه نفت، سه برابر جمعیت آن زمان را اداره می‌کنیم آن هم با وجود همه مشکلات به این دستاوردهای بزرگ در عرصه علم و فناوری دست یافته‌ایم.

وی با اشاره به خاطرات رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی رژیم طاغوت، ادامه داد: او در خاطراتش آورده است که کارمند سفارت آمریکا به من پیشنهاد یکی از وزارتخانه‌ها را داد و من هم ناراحت شدم که ای کاش حداقل سفیر آمریکا این پیشنهاد را به من می‌داد!

سردار نقدی خاطر نشان کرد: کشوری که روزی هیچ اختیار و تصمیمی از خودش نداشت و این گونه برایش تصمیم می‌گرفتند، امروز سیاست‌های منطقه با موضع‌گیری مسئولان این کشور تعیین می‌شود.

هدایت نیروهای داعش از داخل سفارت آمریکا در بغداد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت منطقه و ضرورت حفظ هوشیاری و روحیه مبارزه، گفت: امروز نیروهای داعش از داخل سفارت آمریکا در بغداد هدایت می‌شوند و اسناد پشتیبانی‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا از این تروریست‌ها نیز موجود است اما نتیجه این توطئه‌ها آن‌گونه شد که نیروهای مردمی عراق در خط ولایت به میدان آمدند.

وی تاکید کرد: تا مادامی که صادق باشیم، از دل توطئه‌ها موفقیت‌ به دست می‌آید و این وعده خداست.

سردار نقدی در پایان خاطر نشان کرد: انشاءالله همین نسل پیشکسوتان و ریش‌سفیدها در بیت‌المقدس نماز خواهند خواند و این وعده خدا دور نخواهد بود.

فتوا برای بیرون گذاشتن مو توسط زنان...

فتوا برای بیرون گذاشتن مو توسط زنان
آیت‌الله مظاهری به یک استفتاء مبنی بر اینکه دل پاک مهم‌تر است یا حجاب؟ پاسخ داد.

 

متن پرسش‌ها و پاسخ‌های رئیس حوزه علمیه اصفهان به شرح زیر است:

«پرسش:

اگر انسان دلش پاک باشد، دروغ نگوید، غیبت نکند، کسی را آزار ندهد، به یاد خدا باشد و مقداری هم موی خود را بیرون بگذارد، اشکالی دارد؟

پاسخ:

در سلامت نفس او و اجتناب از غیبت و دروغ او، باید از او تشکر کرد و خداوند هم پاداش می‌دهد؛ امّا گناه و از‌جمله بیرون‌گذاشتن مو حرام است و کیفر دارد و گناه آن از نظر روایات ما بزرگ است؛ چنان‌که زن چادری، اگر دروغ بگوید یا غیبت‌ کند، از نظر چادر باید از او تشکر کرد و پاداش دارد؛ ولی دروغ و غیبت او گناه دارد و گناهش خیلی بزرگ است.»

ارزانترین و گرانترین شیرینی ها کدامند؟

ارزانترین و گرانترین شیرینی ها کدامند؟
قیمت انواع شیرینی خشک و تر نسبت به ماه‌های گذشته تغییر چندانی نداشته و به طور متوسط شیرینی خشک رنج قیمتی بین 8000 تا 15 هزار تومان دارد و شیرینی تر به قیمت 12 تا 16 هزار تومان عرضه می‌شود.

 

علیرغم اینکه انواع شیرینی که در قنادی‌های درجه یک و دو قیمت‌ مصوب دارد برخی واحدها این محصولات را بیش از قیمت مصوب می‌فروشند. البته قیمت‌ها نسبت به قبل تفوات چندانی نکرده و همچنان شیرینی‌های خشک تقاضای بیشتری نسبت به شیرینی‌های تر دارند و به طور متوسط کیلویی 2000 تا 4000 تومان ارزان‌تر از شیرینی‌های تر هستند.

 قیمت انواع شیرینی خشک و تر نسبت به ماه‌های گذشته تغییر چندانی نداشته و به طور متوسط شیرینی خشک رنج قیمتی بین 8000 تا 15 هزار تومان دارد و شیرینی تر به قیمت 12 تا 16 هزار تومان عرضه می‌شود.

به گفته قنادان شیرینی‌های خشک تقاضای بیشتری نسبت به شیرینی‌های تر و خامه‌ای دارند و در میان شیرینی‌های خشک، شیرینی گل محمدی (دانمارکی)،کشمشی، کیک یزدی، پای سیب بیشترین تقاضا را دارند.

آنها معتقدند ضائقه بیشتر مردم به سمت شیرینی‌های خشک است و از طرفی پایین‌تر بودن قیمت شیرینی خشک نسبت به شیرینی تر دلیلی مهم دیگری برای فروش بیشتر شیرینی‌های خشک است.

قیمت‌ها از بازار شیرینی حاکی از آن است که کیک یزدی، شیرینی برنجی، زبان و گل محمدی از ارزان‌ترین انواع شیرینی هستند و شیرینی‌های مکزیکی، اتریشی، پای سیب، شیرینی دسری و کیک بستنی جزو شیرینی های گران‌تر به حساب می‌آیند.

قیمت هر کیلوگرم شیرینی خشک به طور متوسط 2000 تا 4000 تومان ارزان‌تر از شیرینی تر است. البته در برخی موارد شیرینی خشک و تر قیمت یکسانی دارند و برخی از انواع شیرینی خشک مانند پای سیب، اتریشی و عسلی از برخی شیرینی‌های تر گران‌تر است.

قیمت شیرینی علیرغم اینکه مصوب است و برای قنادی‌های درجه یک و دو قیمت مشخض شده‌ای اعلام شده است، بعضا در مناطق مختلف به قیمت‌های متفاوت عرضه می‌شود که تخلف است.

طبق اعلام علی بهرمند، رییس اتحادیه دارندگان قنادی و شیرینی ‌فروشان قیمت هر کیلوگرم شیرینی در قنادی‌های درجه یک 300 تومان گران‌تر از قنادی‌های درجه دو است که قنادی‌های فاقد کارگاه به عنوان قنادی های درجه دو شناخته می‌شوند.

به گفته وی هر کیلوگرم شیرینی تر در قنادی‌های درجه یک به قیمت 12 هزار و 500 تومان، شیرینی زبان و پاپیون 10 هزار و 500 تومان و شیرینی گل محمدی دانمارکی 9600 تومان به فروش می‌رسد.

متوسط قیمت‌ انواع شیرینی تر و خشک در در تهران بدین شرح است:

 

انواع شیرینی قیمت به تومان
گل محمدی(دانمارکی) 9600
پای سیب 14000
یزدی 8000
کیک شکلاتی 10هزار
کیک صبحانه 8000
کشمشی 13000
پاپیون 10500
قطابی 13000
برنجی 10500
چیز کیک تنوری 14000
شکری 12000
مربای سیب 12000
اتریشی مافین 14000
نارگیلی 14000
زبان 10500
فنجان عسلی 15000
مربایی 12000
شیرینی تر 12500
شیرینی خامه‌ای 12500
شیرینی دسری 16000
مکزیکی 16000
کیک بستنی 16000



تصویری از جشن تکلیف یک نفره در مدرسه دو نفره!!

تصویری از جشن تکلیف یک نفره در مدرسه دو نفره!!
درشهرستان دیر درجنوب استان بوشهر روستایی کوهستانی به نام "محدان" وجود دارد که در مدرسه آن فقط دو دانش آموز پسر و دختر درس می خوانند.


 - درشهرستان دیر درجنوب استان بوشهر روستایی کوهستانی به نام "محدان" وجود دارد که در مدرسه آن فقط دو دانش آموز پسر و دختر درس می خوانند، مسوولان این شهرستان با حضور در این روستا جشن تکلیف برای این دانش آموزدختر برگزار کردند.


تا به حال فیش حقوقی یک نماینده مجلس را دیده اید؟!

خبر تصویری: تا به حال فیش حقوقی یک نماینده مجلس را دیده اید؟!
آخرین فیش حقوقی یک نمانده مجلس، میزان حقوق دریافتی بهارستان‌نشینان را نشان می‌دهد.


میزان حقوق دریافتی مسئولان از جمله نمایندگان مجلس، هموراه یکی از موضوعات پُربحث بوده و ارقام مختلفی در این مورد بیان می‌شود. برخی از نمایندگان - که اساتید دانشگاه هستند - حقوق خود را از دانشگاه محل خدمت و سایر نمایندگان نیز از مجلس حقوق دریافت می‌کنند. طبق بند 2 ماده 20 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، اداره کلیه امور ادارى، مالى، استخدامى و سازمانى مجلس از وظایف و اختیارات رئیس مجلس و نظارت بر این امور از اختیارات و وظایف هیئت رئیسه مجلس به شمار می‌رود.


در این راستا آخرین فیش حقوقی یک نماینده مجلس را منتشر کرده که بر اساس آن حقوق دریافتی یک نماینده در طول یک ماه به شرح زیر است:
 
حقوق پایه: 37 میلیون و 115 هزار و 250 ریال.
 
عایله‌مندی: 1 میلیون 448 هزار و 400 ریال.
 
فوق‌العاده شغل: 3 میلیون و 621 هزار ریال.
 
حق اولاد: 724 هزارو 200 ریال.
 
حق ایثارگری و جانبازی: 3 میلیون و 370 هزار و 850 ریال.
 
روند ماه قبل: 300 ریال.
 
خالص پرداختی: 46 میلیون و 280 هزار ریال(4 میلیون و 628 هزار تومان)


پدیده شاندیز تخلف زیاد دارد!!

پدیده شاندیز تخلف زیاد دارد!!
پس از 5 سال از فعالیت پدیده شاندیز دادستانی دستور توقف تبلیغات این شرکت را صادر کرد در حالی که در سال 88 مسئولان قضایی و شهرسازی رسما تخلفات را تائید کرده و درخواست توقف تبلیغات را خواستار شدند.

 

پس از 5 سال از فعالیت پدیده شاندیز دادستانی دستور توقف تبلیغات این شرکت را صادر کرد در حالی که در سال 88 مسئولان قضایی و شهرسازی رسما تخلفات را تائید کرده و درخواست توقف تبلیغات را خواستار شدند.

پدیده شاندیز؛ نامی که در چند سال اخیر به دلیل تبلیغات ویژه سر زبان ها افتاده است از تبلیغات در صدا و سیما تا ....؛ البته تبلیغات شاندیز تنها در رسانه ملی گل نکرد بلکه بیلبوردهای تبلیغاتی خیابان‌ها و حتی در تمامی ترمینال‌های هواپیمایی خودنمایی می‌کند. از خانمهای شیک پوش جلوی درب خروجی مسافران پرواز مشهد که با گل سرخ طبیعی و تراکت شاندیز خوش آمد گویی می‌کنند تا توزیع تبلیغات در ورودی رستوران‌های شیک و گران‌قیمت شاندیز در مشهد و تهران. از پاساژهای شیک و مدرن تا ساختمان‌های مسکونی رویایی و باورنکردنی که در تبلیغات رسانه ملی آن را شهری رویایی عنوان کرده‌اند.

در نگاه بیننده تیز بین این سوال تداعی می‌شود که ساخت چنین شهر رویایی قطعا هزینه باور نکردنی خواهد داشت و شهروندان و رسانه‌ها به دنبال این هستند که واقعا پشت یک پروژه هزار میلیاردی چه افرادی هستند. این سوالات در حالی مطرح شد که برخی رسانه‌ها اعلام کردند: برخی آقازاده ها از پروژه «پدیده» بازدید و طی صحبتی با محسن پهلوان مالک پدیده شاندیز حمایت خود را از پروژه اعلام کردند. بر اساس اعلام این رسانه‌ها‌ در این دیدارها گفته شده است: شما کارتان را انجام دهید و ماهم شما را حمایت می‌کنیم! البته نام افراد دیگری مانند ا.م هم در این طرح به میان آمده است که نه تایید و نه تکذیب شده است.

پدیده شاندیز شهر نیست!

اما آیا واقعا شاندیز یک شهر است؟ در تبلیغات این طرح شرکت به نام «شهر پدیده شاندیز» معرفی می‌شود در حالی که طبق ماده چهارم «قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری» شهر محلی است با حدود قانونی که در محدوده جغرافیایی مشخص. از طرف دیگر در همین تبلیغ تلویزیونی فردی نشان داده می‌شود که به عنوان شهردار شهر درباره ویژگی‌ها و اقدامات انجام شده برای تاسیس شهر پدیده سخن می گوید در حالی‌که شهرهای جدید باید زیر نظر مدیرعامل اداره شوند.

شاندیز: مجوز داریم!

اما تنها مسائل این شرکت بزرگ استفاده از عنوان شهر نبود بلکه موارد ریز و درشتی بود که از لابلای تبلیغات و مصاحبه ها ناگهان نمودار شد. روزنامه خراسان در تاریخ دوشنبه 30 شهریور 88 در مصاحبه اختصاصی از شهردار شاندیز و مدیرعامل پدیده شاندیز، از «آغاز عملیات اجرایی شاپینگ سنتر پدیده در منطقه شاندیز» خبر داد. جواد رجب زاده شهردار شاندیز در آن مصاحبه با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای توسعه مجموعه گردشگری بزرگ پدیده شاندیز گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت 2 هزار هکتار اجرایی خواهد شد و مراحل قانونی و برنامه ریزی های لازم برای توسعه آن انجام شده و ایجاد مجموعه تجاری و مرکز خریدshoping center  نیز در آن مکان ارائه انواع خدمات به گردشگران را فراهم خواهد کرد. این دو طرح بزرگ مراحل قانونی خود را انجام  داده و مجوز های لازم را اخذ کرده است و زمینه جذب سرمایه گذاری نیز فراهم شده است.

و در ادامه «محسن پهلوان مقدم» مدیرعامل شرکت بین المللی توسعه صنعت گردشگری پدیده شاندیز با اشاره به طی شدن مسیرهای قانونی واداری پدیده شاندیز گفت: اخذ مجوزهای طرح بزرگ گردشگری بین المللی پدیده شاندیز در سال 87 صورت گرفته و بررسی این طرح در کارگروه های شهرسازی، محیط زیست و گردشگری انجام شده است و مراحل قانونی و اداری خود را طی می کند.

سال 88/ مدیر شهرسازی و معماری سازمان شهرسازی مشهد: پدیده شاندیز مجوز ندارد

پس از این مصاحبه «حسنعلی رجب زاده خیبری»، مدیر شهرسازی و معماری سازمان مسکن وشهرسازی خراسان رضوی در تاریخ 15 مهرماه 1388 طی نامه ای اعلام کرد که: «طرح مجموعه گردشگری بزرگ پدیده شاندیز تاکنون در کارگروه مسکن و شهرسازی مطرح نشده و مورد تصویب نیز قرار نگرفته و مادامیکه طرح فوق الذکر کلیه مراحل قانونی خود را از کارگروه مسکن و شهرسازی استان طی نکند واگذاری زمین، صدور مجوز و هرگونه اقدام اجرایی میسر نبوده و خلاف ضوابط و مقررات خواهد بود.»

همچنین در تاریخ 23 آبان ماه مجید توتونچی رییس سازمان مسکن و شهرسازی خراسان رضوی در نامه ای به معاون هماهنگی امورعمرانی و با رونوشت به «شهردار شاندیز» به نبود مجوز های لازم در کارگروه مسکن و شهرسازی و کمیسیون ماده 5 و غیرقانونی بودن اقدامات صورت گرفته و همچنین فروش سهام آن شرکت توسط بانک کشاورزی و موسسات مالی اعتباری انصار و مهر تاکید کرد.

سال 88/ نامه رئیس سازمان مسکن به دادستانی مشهد: لطفا تبلیغات شاندیز را ممنوع کنید

پدیده شاندیز حرف مسئولان را گوش نداد و باز هم به ساخت و سازش ادامه داد تا اینکه در تاریخ 8 دی ماه سال 88 محمد رضا قاسمی رئیس سازمان مسکن و شهرسازی خراسان رضوی خطاب به مرتضوی، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرم دادسرای انقلاب، تبلیغات غیرقانونی و گسترده این شرکت را اعلام و نسبت به فروش سهام توسط بانک کشاورزی، و موسسات مالی اعتباری انصار و مهر بدلیل بروز خسارت به شهروندان هشدار داد. یعنی این دو بانک در حالی به پدیده شاندیز سهام واگذار کردند که شرکت پدیده مجوزی نداشته است!

مرداد 92/ نامه وزارت راه به رئیس قوه قضائیه

پس از نامه نگاریها در تاریخ 21 مردادماه سال 92 وزارت راه و شهرسازی طی نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه اعلام می‌کند: نظر به شکایت اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی از اقدامات شرکت پدیده شاندیز موضوع در دادسرای مشهد مطرح شده است و دادسرا معاونت پیشگیری از وقوع جرم و تحقق جرم را اعلام کرده و دستور توقف تبلیغات رسانه‌ای در این مورد را به صدا و سیما و وزارت فرهنگ و سازمان ورزش و جوانان ارسال کرده است.

در این نامه آمده است: شرکت توسعه بین‌الملل شاندیز در مغایرت با ماده 9 قانون منع فروش واگذاری اراضی مسکونی مصوب 1381 و ماده 21 قانون پیش فروش ساختمان اقدام به پیش‌فروش ساختمان کرده است و این اقدام در حالی است که بر اساس قانون درج تبلیغات بدون مجوزهای لازم جرم محسوب می‌شود.

نامه دادیار مشهد به 2 وزیر و رئیس صدا و سیما در سال 92

همچنین در همان سال (92) دادیار حوزه معاونت پیشگیری از وقوع جرم مشهد طی نامه‌ای به رئیس صدا و سیما، وزیر ارشاد، وزیر ورزش و جوانان، شهردار مشهد و مدیرکل میراث فرهنگی مشهد و وزیر راه و شهرسازی می‌نویسد: پیرو نامه قبلی در مورد ممانعت از پخش تبلیغات شرکت پدیده شاندیز متاسفانه شاهد تبلیغات گسترده‌تر این شرکت بعد از صدور دستور قضایی در صدا و سیما و مطبوعات و میادین ورزشی بودیم. لذا علت پخش تبلیغات این شرکت را در اسرع وقت به این حوزه اعلام نمائید.

اما علی رقم تمام نامه نگاری ها و ممنوعیت های تبلیغات شرکت "پدیده" ساخت و ساز را متوقف نکرد بلکه بمباران شدید تبلیغاتی خود را آغاز کرد. تا اینکه بالاخره دادستانی کل کشور پاسخ نامه را داد.

سال 1393/ معاون دادستان کل کشور: پدیده شاندیز ممنوع التبلیغ شد!

10 دیماه 1393 بود سید مرتضی بختیاری با بیان اینکه 14 روز قبل دادستان مشهد نامه ای به دادستان کل کشور نوشت، اعلام کرد: در این نامه آمده است به دلیل تخلفات زیاد شرکت های پدیده شاندیز، تبرک و پردیسبان تا اطلاع ثانوی و تعیین تکلیف قضایی، تبلیغات این شرکت ها در رسانه ها ممنوع شود.

نوشدارو بعد از تخلف! / وقتی چوب را بر می داری!

بعد از اظهارات معاون دادستان کل کشور قباد افشار رییس سازمان امور اراضی پس از 2 سال و بعد از اینکه تخلفات پدیده از زبان معاون دادستان کل کشور منتشر شد لب به سخن گشود و گفت: صدا و سیما در تخلفات پدیده شاندیز مقصر است، چرا که مجموعه‌ای که کتبا اعلام شده و مجوزی برای ساخت و ساز نداشته اند چگونه به آن‌ها اجازه تبلیغات داده می شود؟ همچنین مجموعه پدیده شاندیز تغییر کاربری غیر مجاز اراضی خود را در حدود 50 هکتار انجام داده که در این میان تغییر کاربری در سطح 41.5 هکتار از این اراضی خارج از محدوده و در حریم شهر شاندیز قرار داشته و غیر قانونی است.

همچنین شهرداری شاندیز دراین پرونده دچار تخلف شده که تخلف آن نیز در حال پیگیری و اقدام است. چرا که از سویی در مصوبه شاندیز آمده است "تا پنج سال مجوز ساخت و ساز در این 50 هکتار به آن ها داده شود" که شهرداری شاندیز در همان سال اول این مجوز را به آن ها داده است و تخلف دوم شهرداری شاندیز این بوده که در این اراضی به آن‌ها پروانه ساخت داده است.

دادستان کل کشور: پدیده شاندیز تخلف زیاد دارد

سید ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور هم گفته است: در پرونده پدیده که در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در حال رسیدگی است، سوالات جدی وجود دارد. اول اینکه شرکت سهامی خاص نمی‌تواند به مانند شرکت سهامی عام عمل کند و طبق قانون تجارت هر کدام از شرکت‌های سهامی عام و خاص، باید طبق مقررات خود عمل کنند. همچنین فروش سهام باید با پشتوانه صورت گیرد و نمی‌توان در بازار دلالی سهام را افزایش داد، مثلا مبلغ سهام 5 تومانی را تبدیل کنند به سهام 10 تومانی. نکته بعدی در مورد این پرونده موضوع ساختمان سازی‌های این شرکت است که در رابطه با آن 3 تا 4 وزارتخانه شاکی هستند.

رئیسی با اشاره به ادعای وزارت جهاد در مورد کاربری زمین‌هایی که پدیده در حال ساخت و ساز در آنها است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی مدعی است که اراضی در حال ساخت نباید مورد استفاده قرار بگیرند و در این موضوع تغییر کاربری داده شده است. نظر ما این است که وزارت جهاد جلوی ساخت و ساز در زمین‌هایی که غیرقانونی در حال ساخت هستند را بگیرد.

سهام این شرکت از آبان سال 88 که با قیمت 200 تومان عرضه شد تا آبان سال 1390 به بازدهی 260‌ درصدی دست یافت. در انتهای سال 1390 با وجود رکود در بخش ساختمان، قیمت سهام پدیده 275 درصد رشد داشت که در سال 1391 رونق بی‌سابقه‌ای در بخش ساختمان رخ داد. براساس آمارهای رسمی متوسط قیمت‌ زمین در سال 91 بیش از 5/ 2 برابر شد و پدیده در این سال با افزایش 134‌ درصدی قیمت سهام، سود مناسبی را نصیب سهامداران کرد و تحت تاثیر افزایش هیجانی قرار نگرفت.

با اینکه سهام بزرگ‌ترین کارگاه ساختمانی کشور با بیش از هزاران کارگر در بورس معامله نمی‌شود؛ اما این شرکت به‌منظور پشتیبانی از سرمایه خریداران، موسسه «پشتیبانی سهام پدیده» را تاسیس کرده است که وظیفه خرید و فروش و نقل‌ و انتقال سهام را دارد. سرمایه‌گذار هر زمان که به پول نیاز داشته باشد می‌تواند ظرف مدت 30 روز سهام را به پول تبدیل کند. البته اگر سهامداران قصد فروش زودتر از موعد سهام خود به شرکت را داشته باشند آنان سهام را به ‌صورت نقد نیز خریداری می‌کنند. این سهام دارای نام و قابل انتقال به غیر است.

حالا باید منتظر ماند که این پرونده که صدایش بعد از 2 سال بلند شده به سرانجام می رسد یا نه؟!

شعری که از انتشار آن هراس داشتند...

شعری که از انتشار آن هراس داشتند
"یک شعر که من خیلی از چاپ آن هراس دارم شعر شب‎های پرتلاطم است."

شب‎های پرتلاطم، شب‎های پرتلاطم
من با تو بودم
شب‎های پرتلاطم باید باشد
زمان خوش‎گذرانی ما
باد‎های بی‎حاصل
در قلب بندرگاه
پایان قطب‎نما
پایان نمودار
پارو‎ زدن در بهشت
در دریا
ممکن است لنگر بندازم
امشب همراه تو
شعر
 
شب‎های پرتلاطم می‎تواند به معانی مختلفی بیان شود. اما بهترین معنی آن برای بیان عشق و احساس قوی و نیاز‎های جنسی است. شروع قطعه حتما برای خوانندگان امروزی تصویر یک برخورد احساسی قوی بین دو عاشق را نشان خواهد داد. قطعه دوم و سوم مبهم‎تر است و تصویری از یک احساس گرم و سوزان را همراه با واژه‎های دریایی برای خواننده تشبیه می‎کند. امیلی دیکنسن در توصیف‎کردن رازهای زندگی با صرفه‎جویی در کلمات استاد بوده‎ است.
 
زمانی که توماس (Thomas Wentworth Higginson) یکی از شاگردان امیلی داشت اولین نسخه از شعرهای امیلی را در سال 1890 اماده میکرد او نامه‎ای به دستیار نویسنده خود تاد (Mabel Loomis Todd) فرستاد: "یک شعر که من خیلی از چاپ آن هراس دارم شعر شب‎های پرتلاطم است." مبادا دارای زیان برای خواننده باشد حتی بیشتر از آن زیانی که برای آن انسان پاک گوشه‎نشین داشت. و در صورت حذف آن چه شعری را از دست خواهیم داد. نه من آن را حذف نمی‎کنم.
استفاده از کلمه‎ی خوش‎گذرانی در قطعه‎ی اول احتمالا به معنی احساس قوی و خشنودی است. عبارت "در قلب بندرگاه" در قطعه‎ی دوم می‎تواند به معنای آغوش معشوقه باشد. واژه‎های دریایی استفاده شده در قطعه‎ی دوم استعاره‎های دریایی ساخته‎اند. و هم‎چنین احساسی مثل از دست دادن کنترل را بیان می‎کنند. قطعه سوم تصویر‎سازی عاشقانه را کامل می‎کند. "پارو زدن در بهشت" و "لنگر انداختن امشب همراه با تو" می‎تواند به معنی احساس شهوت باشد. "آه، دریا".
 
 
 
هر قطعه از شعر یک رباعی کوچک است. هر خط به صورت قطری قافیه دارد. بدین معنی که در هر خط دو هجای شاعرانه وجود دارد. بیشتر خطوط دارای هجای موکد هستند مثل قطعه‎ی اول. هر خط در قطعه‎ی اول دارای دو گروه دو‎بخشی است که بخش دوم هر کدام به زبان دیگری نوشته شده است. در قطعه‎ی دوم و سوم نظم و قاعده‎ی کمتری وجود دارد. چندین خط با یک هجای موکد شروع شده و سپس با یک هجای غیر‎موکد دنبال شده‎اند، دو گروه دو‎بخشی که بخش اول هر کدام به زبان دیگری نوشته شده است. در خط "در قلب بندرگاه" یک گروه سه بخشی وجود دارد که به آن آناپست (شعری که از دو هجای کوتاه و یک هجای بلند باشد) گویند. با وجود چندین بی‎نظمی، شعر کاملا روان است و به راحتی قابل خواندن است.
 
ترتیب قافیه‎ها در شب‎های پرتلاطم مثل اشعار معمول امیلی دیکنسن است. در هر قطعه خط دوم و چهارم هم قافیه‎اند. اگرچه در قطعه دوم قافیه‎های نزدیک نیز با یکدیگر تشابه بهتری دارند.
با چند خط و جمله، امیلی دیکنسن توانسته تصویری از احساس درون شب‎های پرتلاطم را به نمایش درآورد.
 
شب‎ های پرتلاطم اثری از امیلی دیکنسن 
نویسنده: گری گمبر 
 

افشاگری درباره سفرهای استانی احمدی نژاد ....

یک مقام ارشد در ریاست جمهوری گفت که در دولت قبل به برخی افراد برای جمع شدن در سفرهای استانی، پول پرداخت می شد.
عصر ایران: یک مقام ارشد در ریاست جمهوری گفت که در دولت قبل به برخی افراد برای جمع شدن در سفرهای استانی، پول پرداخت می شد.

"مرتضی بانک" معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری در مصاحبه با روزنامه ایران (ارگان دولت) گفت: "وقتی دولت نهم (دولت احمدی نژاد)، نهاد ریاست جمهوری را تحویل گرفت، نهاد نزدیک به هزار و 650 نیرو داشت.

همین وضعیت یعنی مجموعه نهاد، وقتی که دولت به ما تحویل شد، 3 هزار و 700 نیرو داشت. این منهای نیروهای لیستی است، یعنی نیروهایی که براساس لیست حقوق می‌گرفتند. نه قراردادی داشتند و نه هیچی. ولی هر ماه لیست می‌شدند و حقوق می‌گرفتند."

وی در توضیح افرادی که در دولت قبل، از ریاست جمهوری، لیستی حقوق می گرفتند توضیح داد: "اینها لشکرهای استانی بودند. یعنی در سفرهای استانی به استان‌ها می‌رفتند و زحماتی می‌کشیدند و کمک‌هایی می‌کردند. بالاخره ماشین که می‌خواست برود، باید تعدادی جمع می‌شدند."

بانک ادامه داد: این لیستی‌های استانی منهای کسانی هستند که لیستی حقوق می‌گرفتند، بدون اینکه جایی قرارداد داشته باشند.

این مقام دولتی همچنین گفت که در راستای اصلاح ساختار نهاد ریاست جمهوری، دو معاونت "بین الملل" و "نظارت بر قانون اساسی" که در دولت قبل ایجاد شده بودند حذف شدند.

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست...

بامداد روز جمعه طبقه منفی 3 و 7پاساژ علا الدین به دلیل حکم کمیسیون ماده 100 تخریب شد . در این گزارش اسناد رضا علا الدین که بر اساس آن این طبقه ساخته شده می آید .
خبرگزاری مهر: بامداد روز جمعه طبقه منفی 3 و 7پاساژ علا الدین به دلیل حکم کمیسیون ماده 100 تخریب شد . در این گزارش اسناد رضا علا الدین که بر اساس آن این طبقه ساخته شده می آید .

بامداد روز جمعه بود که ماموران شهرداری به پاساژ قدیمی علاءالدین آمدند و طبقه هفتم و منفی سه آن را تخریب کردند. اجرای حکم کمیسیون ماده 100 در خصوص این پاساژ چند روزی بود که از سوی ماموران اجرایی شهرداری و اعضای شورای شهر پیگیری می شد.

 داستانی که ماه هاست از سوی رسانه ها دنبال می شود. یک ماه پیش بود که ابوالفضل قناعتی در صحن علنی شورای شهر تهران از تایید حکم تخریب طبقه هفتم پاساژ علاءالدین خبر داد و سایر اعضای شورا نیز از این حکم پشتیبانی کردند اما از آن زمان تا بامداد روز جمعه کسی گمان نمی‌کرد طبقه هفتم پرترددترین پاساژ موبایل کشور تخریب شود.

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

صدها مغازه‌دار طبقه هفتم از غروب پنجشنبه که مطمئن شده بودند حکم امشب اجرایی می شود از کنار مغازه هایشان تکان نخوردند. حتی شب را نیز پشت کرکره های بسته مغازه ها خوابیدند اما تلاش این کاسبانی که تمام زندگی شان را برای خرید قسطی این مغازه های کوچک به فروش رسانده بودند نیز باعث نشد حکم ماموران شهرداری بر کرکره های بسته فرود نیاید.

مدارک ما کامل است

اما صاحبان این مجتمع ادعا می کنند برای ساخت این طبقه مجوزهای قانونی از سوی شهرداری داشته اند. براساس اسناد موجود شهردار منطقه، معاون شهرسازی و معماری، معاون مالی اداری، مشاور شهردار و مدیر حقوقی و قراردادهای شهرداری منطقه 11 طبق نامه ای که در تاریخ 91.12.22 به امضا رسیده است اجازه توسعه تجاری در طبقه هفتم مطابق با تیپ طبقات زیرین را داده اند.

یک روز پس از تخریب شبانه طبقه هفتم این پاساژ با رضا علاءالدین صاحب بزرگترین مجتمع موبایل کشور و عسگری پیش‌بین وکیل وی درخصوص مدارک قانونی بودن این ساخت و ساز به گفتگو نشستیم. گفتگو ما در محل دفتر تخریب شده علاءالدین واقع در طبقه هفتم انجام شد که به گفته حاج علاءالدین جواز ساخت آن در سند نخستین نیز وجود داشت.

بیرون از اتاق ده‌ها مالک معترض و نگران خواستار تعیین و تکلیف مغازه‌هایشان بودند. حاج علاءالدین قبل از آغاز مصاحبه به میان معترضین رفت و گفت که نگران مغازه های تخریب شده نباشند و اگر می خواهند می توانند پول هایشان را پس بگیرند، اما او اطمینان می دهد برای ساخت این طبقه مجوزهای قانونی را داشته و دارد.

وی خطاب به جمعیت عصبانی و نگران از اجرای حکم می گوید: اگر یک دیوار بدون جواز در یک کوچه فرعی ساخته شود، ماموران شهرداری آن را تخریب می کنند. مگر می شود در دل شهر تهران در یکی از پاساژهای شلوغ، یک طبقه ساخته شود و هیچ‌کس جلوی ساخت آن را نگیرد؟!

صحبت‌های حاجی علاءالدین با صلوات مغازه‌داران تمام می شود، اما این باعث رفع نگرانی و ترک محل معترضان نمی‌شود. هنوز هم برخی با چشمانی گریان منتظرند ببینند تلاش های حاجی می‌تواند گره کور مشکلشان را باز کند یا خیر؟!

تابع نظام و مطیع قانون هستم

علاءالدین قبل از آنکه اسنادش را در اختیار ما بگذارد، گفت: من از ابتدای فعالیت اقتصادی ام در کشور حضور داشتم و تابع محض نظام اسلامی و مقررات آن هستم. این مدت خیلی از رسانه های بیگانه تلاش کردند تا با من مصاحبه کنند. حتی خبر دارم شبکه های تلویزیونی ضدانقلاب این اتفاق را در صدر اخبار خود قرار دارند و دنبال این هستند که کشور را برای فعالان اقتصادی ناامن جلوه دهند اما من هرگز در زمین آنها بازی نخواهم کرد.

وی ادامه داد: مساله این است که به زعم ما و با توجه به مدارکمان اقداممان قانونی بوده و الان هم از مسئولان می خواهم تا برای حل این ماجرا تدبیر کنند.

وی افزود: حتی یک ریال هم وام از بانک نگرفته ام و نگرانی ام از این 400-500 جوانی است که می بینید چک هایشان را به‌روز پاس می کنند و هر ساعت تعطیلی مغازه‌هایشان بر گرفتاری‌های آنها می افزاید. من به بچه پولدار و سرمایه‌دار، مغازه نمی فروشم. این پاساژ را جوانان فعال و باسوادی پر کرده اند که براساس درآمدهای روزانه می توانند خرید و فروش کنند.

رضا علاءالدین، مردی میانسال است که تلاش می کند با وجود هیاهوی بیرون از اتاق، آرامشش را حفظ کند. وی می گوید: دلیل رشد این مجتمع آن است که بیشتر جوان های 20 تا 30 سال در آن کار می کنند. این مجموعه از ساعت 6:30 صبح تا 23:30 باز بوده و فعالیت در آن جریان دارد.

بچه مایه دارها اینجا نیستند!

مالک مجتمع علاءالدین ادامه می دهد: اکثر این جوانان اگر دو روز مغازه‌شان تعطیل باشد، با مشکل روبرو می شوند. اینها بچه مایه‌دارهایی نیستند که اگر پاساژ را 6 ماه هم تعطیل کنیم هیچ اتفاقی برایشان نیفتد. اکثر مغازه ها به صورت اقساطی و توسط چهار- پنج نفر خریداری شده است. کسانی که زندگی‌یشان را برای خرید همین مغازه ها گذاشتند، از فروش خانه پدری، طلای زن و بچه گرفته تا قرض های کلان.

علاءالدین درباره سیستم فروش مغازه ها می گوید: من روشم فروش اقساطی است، 15 تا 20 درصد مبلغ مغازه را به عنوان پیش پرداخت در چند مرحله دریافت می کنیم و باقی را از 50 ماه به بالا قسط می دهند. قسط هایی که از اجاره مغازه نیز کمتر است. جالب اینکه بعضی از این اقساط به سال 97 نیز می رسد. متاسفانه این طبقه متعلق به من نیست و تمام منافع آن به فروش رفته است.

 او تاکید می کند: این مغازه ها با اطمینان به مدارکی که ما داشتیم به فروش رفته که تمام آنها نیز نشان از قانونی بودن ساخت و ساز در طبقه هفتم پاساژ علاءالدین دارد.

علاءالدین در خصوص ابهاماتی راجع به عدم تامین تجهیزات اطفاء حریق اضافه کرد: اینجانب تمامی دستورالعمل‌های صادره از سوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی را اجرا نمودم و کارشناسان طی چهار مرحله بازدید از محل، مراتب رعایت مقررات را مورد تصدیق قرار دادند.

شایان ذکر است، با وجود اینکه اینجانب دستورالعمل های مذکور را اجرا نموده بودم، مسئولین ذیربط آتش نشانی از صدور تاییدیه آتش نشانی استنکاف ورزیدند که بنده به ناچار به مرجع قضایی متوسل شدم.

از شهرداری منطقه11 مجوز داریم

در ادامه عسگری پیش‌بین، وکیل پایه یک دادگستری و وکیل علاءالدین اظهار داشت: در ابتدا باید به اطلاع عموم برسانیم که به زعم ما موکل در ساخت طبقه هفتم تمامی مقررات ساختمانی را رعایت کرده و بر اساس مجوزهای صادره از ناحیه شهرداری منطقه اقدام کرده است.

وی ادامه داد: علی رغم اینکه موکل رأی تخریب را عادلانه نمی دانست، تمامی تلاش های خود را جهت جلوگیری از هرگونه تنش و درگیری مصروف داشت و همچنان امیدوار است این معضل که عمدتا گریبانگیر قشر جوان و کم‌بضاعت خریداران واحدها است، توسط مراجع قضایی و نظارتی حل و فصل شود. اما به استحضار می رساند، در جواز اولیه این پاساژ که سال 74-75 صادر شده، حدود 85 متر از طبقه هفتم آمده است همچنین در جواز دوم که در خصوص توسعه طبقه هفتم که در سال 88 صادر شده، این طبقه به 600 متر توسعه یافته و در اسفند ماه سال 91، بر اساس مستندات موجود، کل طبقه هفتم کامل شده و جواز 2 هزار و اندی متر برای طبقه هفتم مشابه طبقات پایین صادر شده است.

وکیل پایه یک دادگستری در ادامه افزود: نکته بسیار مهم اینکه ساخت طبقه هفتم در جلوی دید مامورین و متصدیان شهرداری و سیستم های نظارتی در طول ماه ها صورت گرفته است. آیا باورکردنی است چنین ساخت و سازی در شهر تهران و در معروف ترین مجتمع فروش موبایل کشور ساخته شود و شهرداری و واحدهای نظارتی متوجه آن نشوند و با چنین به اصطلاح تخلف آشکاری برخورد نکنند؟

پیش‌بین تصریح کرد: باید به اطلاع برسانیم بر اساس اسناد و مدارک غیرقابل انکاری که در اختیار موکل است، تمامی عملیات ساخت بر اساس مجوزها و رهنمودها و نظارت شهرداری با رعایت مقررات و اصول فنی و شهرسازی صورت گرفته است. انتظار داشتیم با وصف اینکه ادعای تخلف ساختمانی برخلاف اصول فنی و شهرسازی، امری است کاملا فنی و تخصصی، برای احراز و کشف حقیقت بر اینکه تخلفی صورت گرفته است و یا اینکه تخلف صورت گرفته ضرورتا می بایستی تخریب شود، موضوع باید به کارشناس یا کارشناسان رسمی دادگستری و بی‌طرف ارجاع می شد.

وی اضافه کرد: نمی توانیم انتظار داشته باشیم که اعضای محترم کمیسیون ماده 100 تخصص فنی را برای تشخیص وقوع تخلف ساختمانی و یا ضرورت فنی تخریب تخلف اعلامی داشته باشند. از سویی دیگر به نظر می رسد اعضای محترم کمیسیون بر اساس گزارش متناقض و خلاف واقع کارشناسان شهرداری اتخاذ تصمیم کرده اند. با توجه به اینکه کارشناسان شهرداری در حقیقت نمایندگان مدعی و شاکی اصلی پرونده کمیسیون هستند، بر اساس رعایت اصل بی‌طرفی و عدم اجحاف به فرد طرف مقابل شهرداری نمی توان بر اساس این گزارش حکم صادر کرد.

وکیل پایه یک دادگستری خاطر نشان کرد: با بررسی سوابق ،ملاحظه می شود که ریاست سازمان نظام مهندسی به عنوان مرجع عالی صلاحیت‌دار در این زمینه طی نامه شماره 110.93.31786 مورخ 93/07/27 خطاب به مدیرکل محترم معماری و ساختمان شهرداری تهران اجرای طبقات هفتم و هشتم را بر اساس موازین و اصول فنی تشخیص و آن را بلامانع اعلام داشت و نیز مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران طی نامه به شماره 811.869942 مورخ 93/08/11 به صراحت ادامه عملیات ساختمانی در طبقه هفتم را بلامانع اعلام کرد.

پیش‌بین افزود: همچنین شهردار وقت منطقه 11 در تاریخ 9 آذر 92 طی گزارشی به شماره 511.11.40805 به صراحت به قانونی بودن ساخت و ساز تاکید داشته و نیز ساخت و ساز در طبقه هفتم را مطابق با اصول فنی، شهرسازی و مجوزهای صادره با رعایت حقوق دولت اعلام کرده است.

وی در ادامه توضیح داد: نکته حائز اهمیت دیگر در خصوص ضرورت ارجاع امر به کارشناس برای تشخیص وقوع تخلف ساختمانی و نیز تشخیص ضرورت تخریب تخلف احتمالی، باید به عرض برسانیم شهرداری منطقه مربوطه یکبار در تاریخ11 آذر 92 در برگ گزارش وضعیت خلاف ساختمان به کمیسیون ماده 100 به صراحت بنای طبقه هفتم را مجاز و خلاف ساختمانی را صفر معرفی و حتی عنوان کرده که به مقدار 56 متر کمتر از مجوز احداث بنا شده است، اما با کمال تعجب و ابراز تأسف همین شهرداری بعد از پنج ماه و سه روز مجددا در تاریخ14 آذر 92 در گزارشی به کمیسیون ماده 100 کل طبقه هفتم را به مقدار 2 هزار و 73.5 متر خلاف معرفی کرده است.

وکیل پایه یک دادگستری در ادامه یادآور شد: در این گزارش شتاب‌زده بنای 84.5 متری ساخته شده و مندرج در اولین جواز ساخت و بنای 600 متری توسعه یافته در مجوز صادره سال 88 نیز با عنوان تخلف ساختمانی محاسبه شده است که این تناقض و تعارض حتی مورد توجه کمیسیون ماده 100 قرار گرفته به نحوی که در فرم نظریه مورخ 93/04/12 به این تناقض متعرض شدند.

پیش‌بین اضافه کرد: در چنین شرایطی اصل بی‌طرفی و عدالت اقتضا داشت که کمیسیون محترم موضوع را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می کرد که متاسفانه به این مهم هیچ توجهی نشده است.

وی همچنین تاکید کرد: تلاش های قانونی موکل جهت حل و فصل قانونی معضل پیش آمده همچنان ادامه خواهد داشت. موکل بیش از آنکه نگران ضرر و زیان معنوی و مادی خود باشد، دغدغه زندگی چند صد تن از جوانانی را دارد که برای خرید اقساطی واحدهای احداثی تمامی دارایی و ذخیره های خود را مصروف داشته اند را دارد.

خبرگزاری ما ضمن انتشار اسناد مورد ادعای صاحب مجتمع علاءالدین، آمادگی خود را جهت انعکاس پاسخ مسئولان محترم شورای اسلامی شهر و شهرداری تهران اعلام می دارد.

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست

سکوت مالک پاساژ علاء الدین شکست