سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راه کمال

صفحه خانگی پارسی یار درباره

فریبرز عرب نیا در نقش شهید چمران .....

    نظر
 
 
 
 
بالاخره بعد از مدتها و در حالی که پروژه سینمایی «چ» آخرین روزهای فیلمبرداری خود را می گذراند نخستین تصویر از فریبرز عرب نیا در نقش شهید چمران منتشر شد.
 
 
 
 
 
 
 
 تماشا: بالاخره بعد از مدتها و در حالی که پروژه سینمایی «چ» آخرین روزهای فیلمبرداری خود را می گذراند نخستین تصویر از فریبرز عرب نیا در نقش شهید چمران منتشر شد.

در حالیکه در روزهای اخیر حواشی عدم حضور فریبرز عرب‌نیا در سکانس پایانی فیلم خبرساز شده است و عوامل فیلم آن را تایید یا تکذیب نمی‌کنند، سرانجام عکسی از فریبرز عرب‌نیا در نقش شهید چمران منتشر شد.

 

«مرد نورانی» در مسجد النبی ....

    نظر
 
 

 

 
 

«مرد نورانی» در مسجد النبی

 
 
 
انتشار خبر و تصویر حضور یک مرد نورانی با لباس عربی در مسجد النبی به داغ ترین موضوع سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و حتی مطبوعات سعودی تبدیل شد.
 
 
 
العالم: انتشار خبر و تصویر حضور یک مرد نورانی با لباس عربی در مسجد النبی به داغ ترین موضوع سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و حتی مطبوعات سعودی تبدیل شد.

"عبدالواحد الحطاب" مدیر روابط عمومی ریاست مسجد النبی تأکید کرد: همه مسائل مطرح شده چیزی جز مونتاژ تصاویر نیست.

این درحالی است که روزنامه سعودی "عکاظ" به نقل از "سعد العوفی" مدیر مرکز تلویزیون مدینه اعلام کرد: در این واقعه نور بر یکی از افراد منعکس شده؛ و دوربین ها این ماجرا را هنگام نماز جمعه در مسجد النبی ثبت کردند.



"شیخ دکتر غازی المطیری" استاد هیأت امربه معروف و نهی از منکر در دانشگاه اسلامی مدینه نیز دراینباره گفت: نباید با عجله و شتابزدگی، درباره این رویداد تصویری اظهار نظر کرد.

المطیری افزود: نخست اینکه افراد متخصص باید درباره این نور اظهار نظر کنند؛ و دوم اینکه قبل از توصیف موضوعی درخصوص عالم غیب باید تحقیق کرد.

روزنامه عکاظ تأکید کرد: با آغاز خطبه جمعه شیخ عبد المحسن القاسم در ساعت 14 و 30 دقیقه ظهر، این رویداد باعث ترس برخی از حاضران شد، برخی از افراد نیز تصور کردند که آن فرد موجودی غیر از انسان است.

حضور زنان در ارتش و پلیس افغانستان ....!!!؟؟

    نظر

حضور زنان در ارتش و پلیس افغانستان

همزمان با واگذاری مسئولیت‌های امنیتی از نظامیان خارجی به نیروهای افغان، حضور زنان نیز در ارتش و پلیس افغانستان پررنگ‌تر شده است.
خبرگزاری فارس: همزمان با واگذاری مسئولیت‌های امنیتی از نظامیان خارجی به نیروهای افغان، حضور زنان نیز در ارتش و پلیس افغانستان پررنگ‌تر شده است.

 قرار است تا اواخر سال 2014 میلادی مسئولیت‌های امنیتی به طور کامل از نظامیان خارجی به نیروهای افغان واگذار شود.

به همین منظور پلیس و ارتش افغانستان که در حال حاضر بخشی از عملیات‌ها و تأمین امنیت را به عهده دارند، خود را برای گرفتن کامل مسئولیت‌های امنیتی آماده می‌کنند.

با وجود آن که مردان بدنه اصلی ارتش و پلیس افغانستان را تشکیل می‌دهد اما حضور زنان نیز نسبت به گذشته هر روز در ارتش و پلیس این کشور پررنگتر می‌شود.






با موی سفید خداحافظی کنید!

    نظر
 
 
 
در یک کشف بزرگ که از کاربردهای مختلف از رنگ مو گرفته تا حسگرهای الکترونیکی برای ساخت موادی با ویژگی‌های ارتقا یافته برخوردار است، دانشمندان مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه توانستند برای اولین بار، نانوذرات طلا را درون موی انسان ترکیب کنند.
 
 
 
خبرگزاری ایسنا: در یک کشف بزرگ که از کاربردهای مختلف از رنگ مو گرفته تا حسگرهای الکترونیکی برای ساخت موادی با ویژگی‌های ارتقا یافته برخوردار است، دانشمندان مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه توانستند برای اولین بار، نانوذرات طلا را درون موی انسان ترکیب کنند.

این دستاورد می‌تواند به موهای سفید بطور دائمی یک رنگ قهوه‌ای را ارائه کند.



این فرایند شامل غرق کردن موهای سفید در یک محلول از ترکیب طلای کلروآریک اسید، هیدروکسید کلسیم و آب مقطر بوده که آنها را به رنگ شفاف طلایی درآورده و سپس به رنگ قهوه‌ای تیره در می‌آیند.

این محققان با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی تائید کردند که ذرات درون هسته مرکزی قشر مو شکل می‌گیرند و حتی پس از چندین بار شست‌وشو نیز رنگ مو تغییر نمی‌کند.

این ذرات که حدود 40 هزار تا 60 هزار بار باریک‌تر از عرض موی انسان هستند، همچنین باعث درخشش قرمزی مو در زیر نور آبی می‌شوند که کاربرد دیگر این دستاورد به عنوان یک ریزحسگر برای نمکهای فلزی را به نمایش می‌گذارد.

نتایج این یافته علمی در مجله Nano Letters منتشر شده است.

خبر خوش برای محکومان مهریه در راه است ...!!1/؟/

    نظر
 
 
 
سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس با اشاره به بررسی لایحه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی گفت: به زودی خبرهای خوبی برای محکومان مالی به خصوص مهریه اعلام می‌شود.
 
 
 
خبرگزاری مهر: سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس با اشاره به بررسی لایحه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی گفت: به زودی خبرهای خوبی برای محکومان مالی به خصوص مهریه اعلام می‌شود.

محمد علی اسفنانی اظهار داشت: لایحه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی در کارگروه تخصصی  حقوق خصوصی مورد بررسی قرار می گیرد که پس از تصویب این لایحه خبرهای خوبی برای محکومان مالی به خصوص محکومان مهریه اعلام می شود.

ماده دو قانون اجرای محکومیت های مالی یکی از مواد بحث برانگیز طی سالهای اخیر بوده که بر اساس آن محکومان مالی به خصوص مهریه راهی زندان می شوند. در این ماده قانونی آمده است:  هرکس محکوم به پرداخت مالى به دیگرى شود چه به صورت استرداد عین یا قیمت یا مثل آن و یا ضرر و زیان ناشى از جرم یا دیه و آن را تأدیه ننماید دادگاه او را الزام به تأدیه نموده و چنانچه مالى از او در دسترس باشد آن را ضبط و به میزان محکومیت از مال ضبط شده استیفاء مى‏کند و در غیر این صورت بنا به تقاضاى محکوم‏له، ممتنع را در صورتى که معسر نباشد تا زمان تأدیه حبس خواهد کرد.

تبصره - چنانچه موضوع این ماده صرفاً دین بوده و در ذمه مدیون باشد دادگاه در حکم خود مستثنیات دین را منظور خواهد داشت و در مورد استرداد عین در صورتى مقررات فوق اعمال مى‏شود که عین موجود نباشد به جز در بدل حیلوله که برابر مقررات مربوطه عمل  خواهد شد.

وی افزود : لایحه آیین دادرسی کیفری که از شورای نگهبان بازگشته است نیز این هفته در کمیسیون قضائی مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس در پایان تاکید کرد؛ لایحه قضازدایی، حذف برخی عناوین مجرمانه از قوانین و لایحه انتقال موردی محکومان از دیگر لوایحی است که در دستور کار کمیسیون قضائی مجلس قرار دارد.

ستون های تختجمشید فرو میریزند؟

    نظر

ستون‌ های تخت‌جمشید فرو می‌ریزند؟

 
 
 
آغاز فصل سرما برای محوطه‌ تاریخی پارسه ـ پاسارگاد همواره تنش‌زا بوده است.
 
 
 
خبرگزاری میراث فرهنگی: آغاز فصل سرما برای محوطه‌ تاریخی پارسه ـ پاسارگاد همواره تنش‌زا بوده است.

با اینکه میزان تخریب‌های انسانی‌ به‌واسطه مدیریت علمی پایگاه، به پایین‌ترین حد ممکن رسیده اما تغییر فصول، شرایط جوی و آلاینده‌های محیطی هنوز تهدید‌های جدی به‌شمار می‌روند.

گفته می‌شود درحال‌حاضر روند تخریب‌ها از مرز ترک‌ و شکاف گذشته و فرسایش و ترکیدگی سنگ‌ها را سبب شده‌است.



 بسیاری از کارشناسان و فعالان میراث‌فرهنگی با اعتراض به چگونگی شرایط حفاظتی آثار، تمهیدات فعلی را برای جلوگیری از آسیب‌های طبیعی و آلاینده‌های محیطی کافی نمی‌دانند.
 
پس از گذشت 33 سال از ثبت جهانی مجموعه تخت جمشید و 8 سال از محوطه تاریخی پاسارگاد در فهرست یونسکو هنوز شرایط حفاظتی و جلوگیری از آسیب‌های مخرب رضایت‌کننده توصیف نمی‌شود.

هنوز مطالعات در رابطه با خطر عوامل جوی و آلاینده‌های محیطی روی این مجموعه‌های جهانی رضایت‌بخش نیست. باران که می‌بارد، چاله‌های آب در تخت‌جمشید، یکی پس از دیگری شکل می‌گیرد. کاخ خزانه بر اثر تجمع‌ آب‌‌ باران تبدیل به خزینه می‌شود و نفس صدستون هم به‌شماره می‌افتد.
 
فعالان‌میراث‌فرهنگی اما معتقدند میزان فرسایش آثار در فصل سرما چند برابر می‌شود. «امین طباطبایی»، یکی از فعالان میراث‌فرهنگی در استان فارس است.

او می‌‌گوید: «زمانی‌که پاسارگاد در فهرست میراث جهانی قرار گرفت، همگان امیدوار بودند که این موضوع بهانه‌ای باشد برای حفاظت دقیقتر و بیش از پیش آثار باقی مانده از دوران هخامنشی، اما هر چه از آن تاریخ دورتر می‌شویم، میزان فرسایش آثار بیشتر و بیشتر می‌شود.»
 
به‌گفته وی، هر چند در محوطه میراث‌جهانی پاسارگاد برای کنترل آسیب‌رسانی به محوطه توسط بازدیدکنندگان تدابیر مناسبی اندیشیده شده اما متولیان این اثر جهانی، گویا فراموش کرده‌اند که بیشترین فرسایش در پاسارگاد ناشی از عوامل طبیعی است.



اگر طی 10 سال گذشته چند بار به پاسارگاد رفته باشید، متوجه خواهید شد که در بسیاری از کاخ‌ها، هوازدگی و از هم‌گسستگی سنگ‌ها به صورت روزانه رو به افزایش است. بسیاری از پایه ستون‌ها با مشکل هوازدگی دست و پنجه نرم می‌کنند.
 
این فعال میراث‌فرهنگی ادامه می‌دهد: «برخی شالی ستون‌ها همچنان روی خاکی که در تمام فصل بارندگی خیس و مرطوب و گلی است و در بهار و تابستان انواع گیاهان از اطرافشان می‌رویند، نگهداری می‌شوند. مهمترین نقش‌برجسته پاسارگاد یعنی نقش انسان بالدار  هم روز به روز محوتر می‌شود و با همین روند شاید چند سال دیگر تنها جرز دیواری که روی آن قرار گرفته است باقی مانده باشد.
 
اما «مازیار کاظمی» سرپرست پیشین مجموعه تخت‌جمشید به 3 عامل؛ آلاینده‌های محیطی، شرایط جوی و عوامل بیولوژیک اشاره می‌کند و می‌افزاید: «آلاینده‌های محیطی که ناشی از میزان گازهای متصاعد شده از مراکز صنعتی چون پتروشیمی و شهرک‌های صنعتی در اطراف تخت جمشید و همینطور دود حاصل از آتش‌سوزی زمین‌های زراعی است، عوامل آسیب‌زا به‌شمار می‌روند که در تخت‌جمشید بیشتر و در پاسارگاد کمتر دیده می‌شود.



به‌گفته کاظمی تغییرات فصلی و شرایط جوی و عوامل بیولوژیک از مهمترین تهدیداتی به‌شمار می‌روند که گریبان مجموعه‌های جهانی پارسه و پاسارگاد را گرفته‌اند.
 
این کارشناس اعتقاد دارد، هوازدگی یکی از مشکلات ثابت و همیشگی مجموعه‌های سنگی کشور است. چنانچه پس از تخریب‌های انسانی شدیدترین آسیبی که بناهای تاریخی وارد می‌آید، هوازدگی و فرسایش محیطی در محوطه‌های باز است.

اما در رابطه با این مسئله یک واقعیت را باید پذیرفت و آن اینست که محوطه‌های تاریخی موزه نیست و قابلیت کنترل 100 درصد روی آن وجود ندارد. محوطه‌ای که در فضای باز قرار دارد خواه ناخواه رو به اضمحلال می‌رود و این شرایط برای محوطه‌های خارج از کشور هم صدق می‌کند.



از آنجایی‌که نوع سنگ‌های پارسه و پاسارگاد آهکی هستند و از قابلیت انتقال رطوبت برخوردارند بنابراین نزولات جوی باعث بالا رفتن رطوبت سنگ‌ها و باد باعث افزایش تعرق در سطوح سنگ‌ها می‌شود و با پایین آمدن دما، همین رطوبت باعث یخ‌زدگی و به مرور زمان سبب ایجاد ترک و شکاف در آثار می‌شوند. اتفاقی که شرایط جوی باعث آن شده و به‌گفته کارشناسان گریزی هم از آن نیست.
 
اما کاظمی صرفنظر از عوامل طبیعی به آلاینده‌های محیطی تاکید می‌کند. چراکه به‌گفته این کارشناس اگر نمی‌توان جلوی عوامل و شرایط جوی را گرفت اما می‌توان بر آلاینده‌های جوی انسانی کنترل و نظارت داشت و آن‌ها را به‌حداقل رساند.

پتروشیمی و شهرک‌های صنعتی در اطراف تخت جمشید و دود حاصل از آتش‌سوزی زمین‌های زراعی آسیب‌هایی است که باید هر چه‌سریعتر به رفع آن‌ها پرداخت.
 
اما دسته سوم عوامل مخرب به عوامل بیولوژیکی بر می‌گردد. جاندارانی که به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم روی بناهای تاریخی تاثیر می‌گذارند جزو این دسته به‌شمار می‌روند. گلسنگ‌ها هم جزو این ساختار محسوب می‌شود.



کاظمی در این‌باره می‌گوید: پرندگان با نفوذ در جداره‌ها برای لانه‌سازی و خزندگانی چون موش خرما با حفر تونل اثر را مورد تهدید قرار می‌دهند.

هر چند در مجموعه پارسه و پاسارگاد روند تخریب این دسته از جانداران به‌دلیل رفت‌و آمدهای انسانی بسیار اندک است. اما مسئله‌ای که مشهود است گسترش گلسنگ‌ها روی آثار تاریخی است.
 
سالهاست روش‌های مبارزه با گلسنگ‌ها، فیزیکی بوده است به‌طوری‌که گلسنگ‌ها تنها از روی سطح برداشته می‌شود و با تغییر شرایط جوی و رطوبت دوباره رشد و نمو خود را از سر می‌گیرد.
 
این درحالی است که سرپرست پیشین مجموعه تخت جمشید مطالعاتی که درخصوص جلوگیری از رشد گلسنگ‌ها صورت گرفته را بسیار اندک می‌داند.



به‌گفته وی، با اینکه در سطح مطالعاتی یکسری پیشنهادات مطرح شده اما از آنجایی‌که هنوز صاحب‌نظری در مباحث حفاظت آثار در مقابل گلسنگ وجود ندارد و همکاری‌ و مشارکت بین‌المللی  مسائل مربوط به بودجه یکی از مشکلات آن است هنوز  اتفاقی خاصی این رابطه وجود نداشته است.

صرفنظر از مسائل حفاظتی، در محوطه 160 هکتاری پاسارگاد که بخش عمده‌ای از مسیر بازدید آن پیاده‌رو است، برای بازدیدکنندگان از مجموعه کمترین امکانات رفاهی نیز در نظر گرفته نشده است.

طباطبایی در این‌باره می‌گوید: «در تمام این محوطه گسترده، نه‌تنها کافی‌شاپی دیده نمی‌شود که برای استراحت همزمان 20 نفر باردیدکننده صندلی وجود ندارد. این درحالی‌است که برای بازدیدی که ممکن است بیش از 2 یا 3 ساعت به طول انجامد، تنها یک یا 2 آبخوری که یکی در محل وروی مجموعه است و دیگری در میانه‌های آن، امکانات دیگری موجود نیست!

به‌گفته وی، درد مشترک بسیاری از آثار تاریخی کشور در اینجا هم وجود دارد. راهنما برای معرفی مجموعه پیش‌بینی نشده است و بسیاری از مردم هنگامی که بازدیدشان پایان یافت، چیز زیادی بر دانسته‌هایشان افزوده نشده است.
 
اما در مورد تخت‌جمشید، شرایط بهتر است. مجموعه میراث جهانی حفاظت فیزیکی را نسبت به سال‌های گذشته بهتر کرده است. بسیاری از آثار با دیواره‌های محافظ شیشه‌ای که در فاصله خوبی از نقش‌ها قرار دارند، محافظت می‌شوند و بازدید کننده در بیشتر مناطق به نقوش دسترسی ندارد.

اما سرپرست پیشین تخت‌جمشید تاکید دارد که پیشروترین آسیب‌ها در محوطه‌های تاریخی عوامل انسانی هستند.

موضوعی که به‌دلیل اجرای علمی طرح مدیریت بازدیدکننده در پایگاه پارسه، پاسارگاد و چغازنبیل سبب شده که این آسیب‌ها به‌کمترین میزان خود برسد.

در این مجموعه‌ها برخلاف دیگر محوطه‌‌های تاریخی کارشناسان و ناظران کاملا متوجه هستند که چگونه مسیر و بازدید‌کنندگان را به‌صورت علمی مدیریت کنند.
 
این‌درحالی است که با توجه به حجم بازدیدکنندگان مسیرها مشخص و کارکنان پارسه و پاسارگاد با برنامه مدون سالیانه راهکارهای جدید در نظر می‌گیرند.


زنی که سالها یک مانکن مرد بود!

    نظر

زنی که سالها یک مانکن مرد بود!

 
 
 
این روزها صنعت مد و لباس هر روز جذابیت های خاص خود را ایجاد می کند که از عجیب ترین آنها می توان مدل فرانسوی موسسه آندرژ پژیک را خطاب کرد.  
برترین ها: این زن به جای مردان در نقش مدلهای لباس ظاهر می شود!

این روزها صنعت مد و لباس هر روز جذابیت های خاص خود را ایجاد می کند که از عجیب ترین آنها می توان مدل فرانسوی موسسه آندرژ پژیک را خطاب کرد.

کیسی لیگار مدل زن این موسسه سالها در مدلهای مختلف ظاهر شده است ولی به جای مدلهای معمول زنان در نقش مدلهای مرد بازی می کند.

زنی که سالها یک مانکن مرد بود! +عکس

تا چند سال اخیر کسی از هویت اصلی او خبر نداشت به طوری که همه او را مردی خوش قیافه خطاب می کردند. وی یک بار هم در بازی های المپیک آتلانتا در سن 18 سالگی در تیم شنای فرانسه شرکت کرده بود.

عاقبت ساختمان سازی در گورستان ...

 
 

عاقبت ساختمان سازی در گورستان

 
 
 
وقتی یک شرکت ساختمان سازی تصمیم می‌گیرد تا برج خود را بر گور مردگان بالا ببرد با مشکل عجیبی هم روبرو می‌شود که تا به حال بدون راه حل باقی مانده است.
 
 
 
خبرگزاری فارس: یک شرکت ساختمان سازی چینی که قصد ساختن برجی را روی زمین یک گورستان دارد در کار خود دچار مشکل عجیبی شده است.

این شرکت با راضی کردن خانواده های دفن شدگان در این گورستان و انتقال قبرها کار ساخت و ساز خود را شروع کرده اما خانواده ای که به جابجای قبر یکی از اعضای خود رضایت نمی‌دهد باعث شده تا کار ساخت برج به صورتی که در زیر می‌بینید در آید.

شرکت چینی برای راضی کردن این خانواده حاضر شده تا به آن‌ها 160 هزار دلار بپردازد اما این خانواده آرامش اموات خود را مهم‌تر از پول و ساخت برج می‌دانند و تا کنون به این کار رضایت نداده‌اند.

عاقبت ساختمان سازی در گورستان +‌عکس

عاقبت ساختمان سازی در گورستان +‌عکس

عاقبت ساختمان سازی در گورستان +‌عکس

عاقبت ساختمان سازی در گورستان +‌عکس

عاقبت ساختمان سازی در گورستان +‌عکس

عاقبت ساختمان سازی در گورستان +‌عکس

عاقبت ساختمان سازی در گورستان +‌عکس