راه کمال

صفحه خانگی پارسی یار درباره

توهین سفارت استرالیا به خبرنگاران و جامعه ایرانی +سند...

    نظر
سفارت استرالیا در این بخش از ایمیل ارسالی خود تاکید کرده است که «به دلیل مشکلات بزرگی که به لحاظ اقتصادی، سیاسی و امنیتی در کشور ایران وجود دارد مطمئن نیستند که این خبرنگاران به کشور خود بازگردند !!!»

به گزارش صبحانه، جام ملتهای آسیا که روزهای آغازین خود را سپری می کند، یکی دیگر از آوردگاههایی است که مردم کشورمان به آن چشم امید دوخته اند و انتظار دارند تیم ملی کشورمان ضمن انجام بازیهایی در خور نام کشورمان، موفقیت خوبی نیز کسب کند.

با توجه به این اهمیت، رسانه های کشورمان نیز توجه ویژه ای به این رویداد داشته اند اما درحالی تعداد انگشت شماری از خبرنگاران برای پوشش خبری رقابت های جام ملت های آسیا راهی استرالیا شده اند که اکثر اهالی رسانه به دلیل سخت گیری های عجیب و واهی سفارت استرالیا در تهران، از سفر به این رویداد بزرگ آسیایی بازمانده اند.
 
اگرچه ممکن است تا حدی در این زمینه بتوان حق را به هر کشوری داد که شرایط و مقررات مناسبی را برای اعطای ویزا در نظر بگیرد اما سفارت استرالیا پا را از این موضوع فراتر نهاده و در پاسخی که برای تعدادی از اهالی رسانه ارسال کرده، چند دلیل را برای صادر نکردن روادید عنوان نموده که برخی از این دلایل، توهین واضح به خبرنگاران و البته وضعیت عمومی ایران است.

سفارت استرالیا در این بخش از ایمیل ارسالی خود تاکید کرده است که «به دلیل مشکلات بزرگی که به لحاظ اقتصادی، سیاسی و امنیتی در کشور ایران وجود دارد مطمئن نیستند که این خبرنگاران به کشور خود بازگردند !!!»


بخشی از پاسخ سفارت استرالیا به خبرنگاران ایرانی


البته دلیل دیگر استرالیایی ها برای برخی از این خبرنگاران، مجرد بودن آن ها عنوان شده است اما برخی دیگر از اهالی رسانه که مجرد هم بوده اند، موفق به دریافت این ویزا شده اند.

البته سکوت مسئولان ذیربط اعم از فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور خارجه در خصوص توهین سفارت استرالیا به خبرنگاران و جامعه ایران امری غیرقابل قبول است و این موضوع حتی در نشست خبری مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه مطرح شد اما اقدام و واکنش شجاعانه ای در این خصوص صورت نگرفت.

به راستی وقتی خبرنگاران در جایگاه حقوقی خود با چنین مشکلاتی از سوی یک سفارت دسته چندم مواجه می شوند وای به حال مردم عادی که معلوم نیست برای گرفتن یک روادید از چه مشکلات و توهین هایی باید عبور کنند!


گام به گام با نحوه نصب ویندوز 10 +آموزش تصویری ...

    نظر
شما می توانید نسخه پیش نمایش ویندوز را از سایت مایکروسافتدانلود کنید. یا اگر این متن را زمانی که ویندوز عرضه شده است خرید نماید که در آن صورت مرحله 2 دیگر نیازی ندارید.

به گزارش گروه فناوری صبحانه، آین آموزش مرحله به مرحله و همراه با آموزش تصویری است شما به کمک این آموزش قادر خواهید بود که جدیدترین نسخه ویندوز که در حال حاضر در مرحله پیش نمایش قرار دارد نصب و استفاده کنید.

مرحله اول: شما می توانید نسخه پیش نمایش ویندوز را از اینجا دانلود کنید. یا اگر این متن را زمانی که ویندوز عرضه شده است خرید نماید که در آن صورت مرحله 2 دیگر نیازی ندارید.

مرحله دوم: شما برای استفاده از این سیستم عامل آن را بر روی یک لوح فشرده رایت کنید یا بر روی یک فلش که قابلیت بوت شدن باشد می ریزید.

مرحله سوم: رفتن به مرحله نصب ویندوز 10 با کلیک بر روی آیکون set up ویندوز و کلیک بر روی دکمه Next است. در این مرحله شما می توانید زبان سیستم عامل را نیز انتخاب نمایید.

تصویر زیر مرحله اولیه نصب ویندوز است.



در گام بعدی شما بر روی دکمه نصب (Install) کلیک کنید البته فقط همین دکمه را در دسترس دارید مگر انکه با بستن پنجره نصب را لغو نمایید. تصویر زیر محیط دکمه نصب ویندوز می باشد.



د رمرحله بعد شما دو گزینه دارید که یکی بروز رسانی ویندوز قدیمیتان است و دیگری نصب ویندوز سفارشی جدید. که ما در اینجا نصب ویندوز جدید را توصیه  می کنیم. شما گزینه Custom: install Windows only  را انتخاب کنید. نمونه تصویر زیر.



در مرحله بعد شما درایوی که شما می خواهید ویندوز 10 را بر روی آن نصب کنید انتخاب نمایید. در برخی موارد شما نیاز به حذف پارتیشن و پارتیشن بندی مجدد هستید که بر اساس نیازتان آن را انتخاب می کنید. البته اگر گزینه Next را کلیک کنید ویندوز به صورت پیش فرض یک درایو را انتخاب و نصب شروع می شود. تصویر زیر محیط این مرحله از نصب را بازگو می کند.



با شروع نصب شما محیط زیر را خواهید دید.



بعد از نصب ویندوز کامپیوتر شما ریبوت یا شروع مجدد خواهد شد که پنل تنظیمات مثل فعال بودن بروزرسانی ظاهر خواهد شد. در ادامه این درخواست ویندوز ایمیل مایکروسافت را از شما خواهد خواست پیشنهاد ما داشتن یک ایمیل از Live  می باشد که بتوانید از همه امکانات سیستم عامل استفاده کنید.

در ادامه نصب این تمکان وجود دارد که تنظیمات کامپیوترتان را بر اساس یک سیستم دیگر انجام دهید یا انصراف دهید. که پیشنهاد ما انتخاب گزینه دوم و انتخاب سیستم عامل برای یک رایانه جدید است.



استادیت نوشت: شما می توانید از فضای ذخیره ابری one drive  نیز در ادامه استفاده کنید. در ادامه رنگ زمینه عوض خواهد شد که نشان از پایان نصب ویندوز اجازه یافتن شما برای ورود به سیستم و نصب برنامه های مورد نیازتان است.

در نهایت شما با تصویر زیر که نشان از کامل بودن نصب ویندوز خواهد بود روبرو خواهید شد. از ویندوز 10 لذت ببرید.



برای شروع کار با ویندوز بر دکمه شروع (Start) کلیک با وارد جزییات ویندوز شوید.


جشن مشترک فتنهگران طرفدار میرحسین والبغدادی...

    نظر
انتشار خبر شهادت شهید مهدی نوروزی شهید مدافع حرم در فضای مجازی رسوایی جدیدی برای فتنه‌گران رقم زد.
جشن مشترک فتنه‌گران طرفدار میرحسین والبغدادی+تصاویر

به گزارش افکارنیوز،مهدی نوروزی 4 روز پیش در دفاع از حرمین شریفین سامرا و مردم مظلوم عراق به شهادت می‌رسد؛ وی نخستین شهید مدافع حرم از کشورمان نبود، اما انتشار خبر شهادتش در شبکه‌های اجتماعی از چند جهت قابل تامل و توجه بود که در ادامه به آن اشاره می‌شود.

*آنهایی که در شهادت هموطن خود شادی می‌کنند!

نخستین موضوعی که در خصوص شهادت شهید مدافع حرم مهدی نوروزی مطرح شد، موضع‌گیری جمع اندکی از حامیان فتنه در شبکه‌های اجتماعی است؛ موضع‌گیری نانجیبانه که براحتی نقاب از چهره وطن پرستی این گروه کنار زد؛ در تصویر زیر یکی از مطالب‌ منتشر شده از سوی حامیان فتنه را مشاهده می‌کنید؛ نوع بیان از یک واقعه تلخ که دل هر وطن پرستی را به درد می‌آورد خود گواهی بر رسوایی این شعار کهنه فتنه‌گران می‌شود. (پیشاپیش به دلیل انتصاب کلمات دور از شئون در تصویر زیر از مخاطبان گرامی پوزش می‌طلبیم)


و اما علت اصلی این شادمانی نانجیبانه از شهادت یک هموطن بازمی‌گردد به سال88  عده‌ای که بعد از گذشت 5 سال از فتنه خودشان با دستان خود روی دیگر سیاستشان را کنار زدند.

*شهید «مهدی نوروزی» کرمانشاهی یا «حسین اشمر» لبنانی

5 سال پیش درست در زمان اغتشاشات خیابانی سال 88، وقتی بازار شایعات داغ بود؛ همان روزهایی که سران فتنه در ختم مرده‌های زنده شرکت می‌کردند‌، این رسانه‌ها ادعا کردند که جمهوری اسلامی ایران در جریان این اغتشاشات خیابانی از نیروهای حزب الله لبنان استفاده می‌کند!


بنگاه شایعه پراکنی بی بی سی با درج گزارشی با عنوان «حزب الله لبنان و لباس شخصی‌های ایران» پروژه گسترده‌ای را با هدف دست یابی به شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» کلید زد، سایر رسانه‌های حامی فتنه نیز با انتشار تصاویری برای خود داستان سرایی کردند و «مهدی نوروزی» را به عنوان یکی از نیروهای حزب الله لبنان معرفی کردند. تصویر زیر از سوی یکی از رسانه‌های حامی فتنه در سال 88 منتشر شده است.


سپس با نامگذاری بروی افراد در تصاویر بدست آمده از اغتشاشات، یکی دیگر از پروژه‌های دروغین خود را کلید زدند. تصویری که مشاهده می‌کنید سال 88 از سوی رسانه‌های بیگانه و حامی فتنه منتشر شده است، در این تصویر «مهدی نوروزی» به عنوان «حسین اشمر» معرفی می‌شود.

یک ایرانی به عنوان فردی لبنانی معرفی می‌شود تا شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» جان بگیرد.

«مهدی نوروزی» که در سال 88 تصمیم گرفته بود ضمن برقراری نظم و امنیت اجتماعی با داعشیان ایران مقابله کند و پاسدار انقلاب اسلامی ایران در برابر تهدیدات دشمنان داخلی و خارجی باشد، در دفاع از حرم شریف سامرا و مردم مظلوم عراق به شهادت می‌رسد تا بار دیگر کارنامه مبارزاتی وی برگ زرینی شود بر نیت خالصانه بسیجی‌هایی که در سال 88 در مقابل اغتشاشگران و فتنه‌گران سینه سپر و قد علم کردند.

اما آیا چنین رسوایی رسانه‌ای از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی مغفول مانده است؟! رسوایی که پیش از این نیز فتنه‌گران در کشته‌سازی در سال 88 به بار آورده بودند.

بسیاری از کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویر مختلفی از شهید مدافع حرم «مهدی نوروزی» یاد و خاطره وی را گرامی داشتند که در ادامه بخشی از تصاویر و یادداشت‌های منتشر شده در 48 ساعت گذشته در این زمینه می‌آید:

 

-خیابان‌های ایران و عراق فرق ندارد هر کجا داعشیِ مخالف امام حسین(ع) باشد ما هستیم

-خسته نباشی ... فرزند روح الله!

برای نوروزی، داعش داعش است؛ ایرانی و عراقی و اروپایی نمی‌شناسد؛ باید مقابلش ایستاد.

 شهید نوروزی که از اعضای شورای فرماندهی پایگاه بسیج شهید تیموری‌نیا کرمانشاه بود پس از اقامت در تهران، ده‌ها مأموریت مختلف در دفاع از حریم ولایت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انجام داد تا اینکه بالاخره 20 دی در درگیری مستقیم با اعضای گروهک تروریستی داعش شربت شهادت نوشید و به لقاء‌الله پیوست.

پیکر این شهید سرافراز دیروز به کرمانشاه منتقل و امروز با تشییع باشکوه ملت خداجوی کرمانشاه از مقابل مسجد جامع تا میدان آزادی این شهر تشییع و در قطعه شهدای آرامستان باغ فردوس کرمانشاه به خاک سپرده می‌شود.


ماجرای ملاقات با متکی در پارکینگ سالن رقص...

    نظر
وقتی ضیافت شام تمام شد و همه در حالی که متفرق می‌شدند، با هم‌دست می‌دادند، من خطاب به متکی صدا کردم: "سلام، آقای وزیر!" او زیر لب چیزی به زبان فارسی گفت و رویش را آن طرف کرد و رفت.
ماجرای ملاقات با متکی در پارکینگ سالن رقص

به گزارش افکارنیوز، "هیلاری رودهام کلینتون" وزیر اسبق امور خارجه آمریکا در کابینه اول باراک اوباما و همسر "بیل کلینتون" چهل و دومین رئیس‌جمهور آمریکا است. کلینتون که نتوانست در سال 2008 میلادی نامزدی حزب دموکرات را برای شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری به دست آورد، به عنوان یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات سال 2016 میلادی در نظر گرفته می‌شود.

کلینتون در سال 2016 میلادی، 69 ساله خواهد شد و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد در صورتی که بخواهد وارد عرصه انتخابات شود و به عنوان نخستین رئیس‌جمهور زن آمریکا انتخاب شود، از حمایت قابل‌توجهی در میان دموکرات‌ها برخوردار خواهد بود.

هیلاری پس از ترک پست خود در وزارت خارجه آمریکا، در 10 ژوئن 2014 کتاب خاطراتش را تحت عنوان "انتخاب‌های سخت" منتشر کرد. این کتاب به موضوعاتی همچون کشته شدن اسامه بن‌لادن، سرنگونی رژیم قذافی در لیبی، خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان و عراق، انقلاب‌های عربی، سیاست‌های مرتبط با ایران و کره شمالی، افزایش قدرت چین و روابط با متحدان آمریکا می‌پردازد.

فصل هجدهم کتاب به بیان خاطرات کلینتون با موضوع ایران می‌پردازد که این فصل، "ایران: تحریم‌ها و رازها" نام دارد.



قسمت پنجم خاطرات هیلاری کلینتون
هیلاری کلینتون در کنار کتاب تازه‌منتشرشده "انتخاب‌های سخت"

تنها ترکیه و برزیل که به خاطر مانور دیپلماتیک شکست‌خورده خود ناراضی بودند، به قطعنامه 1929 رأی منفی دادند. لبنان با وساطت من، "بایدن" معاون رئیس‌جمهور، و "ری لاهود" وزیر حمل‌ونقل و از آمریکایی-لبنانی‌های برجسته، در آخرین لحظات رأی ممتنع داد. چند ساعت قبل، از کلمبیا با "میشل سلیمان" رئیس‌جمهور لبنان، تماس گرفتم و به او اصرار کردم که رأی منفی ندهد، کاری که بر اساس نیازهای سیاسی خود را در داخل کشور تمایل داشت انجام بدهد. می‌دانستم با تصمیم‌های دشواری مواجه است و نهایتاً از رأی ممتنع لبنان خوشحال شدم.

 

قطعنامه از یک قطعنامه بی‌نقص فاصله زیادی داشت. اجماع با روسیه و چین نیازمند دادن امتیازهایی بود، اما من به آن‌چه به دست آورده بودیم افتخار می‌کردم. ایران در طول سال‌‌های ریاست‌جمهوری بوش توانسته بود قدرت‌های بزرگ جهان را مقابل یک‌دیگر به بازی بگیرد و موفق شده بود از تحریم‌های جدی بین‌المللی به خاطر رفتارهای بدش، اجتناب کند. دولت اوباما این وضعیت را تغییر داد.

 

به‌رغم موفقیت‌مان، می‌دانستم این فقط آغاز راه است. قطعنامه سازمان ملل راه را برای تحریم‌های یک‌جانبه بیش‌تر و بسیار سخت‌تر توسط آمریکا و دیگر کشورها باز کرد. ما در طول این فرایند با رهبران کنگره هماهنگ کرده بودیم و کنگره به زودی قانونی تصویب می‌کرد که ضربه سخت‌تری به اقتصاد ایران می‌زد. من همچنین با شرکای اروپایی‌مان هم در مورد گام‌های جدیدی که باید بردارند گفتگو می‌کردم.

 

در عین این‌که فشار [علیه ایران] را افزایش می‌دادیم، پیشنهاد "تعامل" را هم روی میز نگه داشته بودیم. دسامبر سال 2010، برای کنفرانسی درباره امنیت در خلیج فارس به بحرین سفر کردم. می‌دانستیم یک هیئت از دیپلمات‌های ایرانی نیز احتمالاً در این کنفرانس شرکت می‌کند. با وجود برخوردهای کوتاه "ریچارد هالبروک" [فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان و پاکستان] و "جیک سالیوان" [مشاور ارشد دولت در مذاکرات هسته‌ای با ایران] با مقامات ایرانی در نشست‌های قبلی، من تا آن زمان هرگز چهره به چهره با همتای ایرانی خود برخورد نداشتم. تصمیم گرفتم از این فرصت برای ارسال یک پیام استفاده کنم.

قسمت پنجم خاطرات هیلاری کلینتون
"میشل سلیمان" رئیس‌جمهور لبنان

 

وسط سخنرانیم طی ضیافت شام در سالن رقص "ریتز کارلتون" [صحبت‌هایم را] قطع کردم و گفتم: "اکنون می‌خواهم مستقیماً خطاب به هیأت اعزامی به این کنفرانس از دولت جمهوری اسلامی ایران صحبت کنم." سالن ساکت شد. "منوچهر متکی" وزیر امور خارجه ایران به فاصله چند صندلی از من نشسته بود. گفتم: "نزدیک به دو سال پیش، اوباما پیشنهاد صادقانه گفت‌وگو را به دولت شما ارائه داد. ما هنوز هم به این پیشنهاد متعهد هستیم. شما حق [برخورداری از] یک برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را دارید، اما همراه این حق، یک مسئولیت معقول هم می‌آید: این‌که از پیمانی تبعیت کنید که زیرش را امضا کرده‌اید، و نگرانی‌های جهان در مورد فعالیت‌های هسته‌ای خود را به طور کامل رفع کنید. ما به شما اصرار می‌کنیم که این گزینه را انتخاب کنید، به خاطر مردم‌تان، به خاطر منافع‌تان، و به خاطر امنیت مشترک ما."

 

وقتی ضیافت شام تمام شد و همه در حالی که متفرق می‌شدند، با هم‌دست می‌دادند، من خطاب به متکی صدا کردم: "سلام، آقای وزیر!" او زیر لب چیزی به زبان فارسی گفت و رویش را آن طرف کرد و رفت. چند دقیقه بعد، دوباره با یک‌دیگر برخورد کردیم، این بار خارج از ساختمان، در پارکینگ. بار دیگر دوستانه او را صدا زدم. باز هم حاضر نشد پاسخم را بدهد. من پیش خودم لبخند زدم. اوباما در اولین سخنرانی مراسم تحلیف خود، به ایران و دیگر کشورهای منفور و منزوی در جهان گفته بود که ما "دستمان را دراز می‌کنید، اگر شما هم مایل باشید مشت خود را باز کنید." متکی به من نشان داد که این کار چه اندازه سخت است. البته اگر انصاف بدهیم، همین چند وقت پیش بود که ما با موفقیت در سراسر جهان کمپینی را برای اعمال تحریم‌های فلج‌کننده علیه کشور او به راه انداخته بودیم. تعامل و فشار. هویج و چماق. ماهیت دیپلماسی همین بود و ما درگیر یک بازی طولانی بودیم.

 

*          *          *

 

[آن‌چه تا این‌جا گفتیم] زمینه‌ای شد تا "سلطان" عمان، ژانویه 2011 آن پیشنهاد مذاکرات مخفی و مستقیم با ایران را به من بدهد. روند پیگیری "تعامل" از طریق 1+5 متوقف شده بود. میانجی‌گری کشورهای ثالث با حسن نیت هم شکست خورده بود. ایران بارها و بارها به اثبات رسانده بود که سرسخت و غیرقابل اعتماد است. با این حال، هنوز هم دلایلی وجود داشت که، با وجود این همه [سرسختی]، سلطان بتواند پیشنهاد خود را عملی کند. هر چه باشد، او همین کار را در مورد کوه‌نوردان آمریکایی زندانی شده در ایران انجام داده بود.

قسمت پنجم خاطرات هیلاری کلینتون
دیدار هیلاری کلینتون با "سلطان قابوس" پادشاه عمان

 

ماه ژوئیه سال 2009، سه جوان آمریکایی در حالی که در منطقه کوهستانی مرز بین شمال عراق و ایران پیاده‌روی می‌کردند، به اتهام جاسوسی توسط نیروهای امنیتی ایران بازداشت شدند. "جاشوا فتال"، "شین بائر"، و "سارا شورد" در میان کردهای شمال عراق زندگی و کار می‌کردند و هیچ دلیلی برای مشکوک شدن به جاسوس بودن آن‌ها وجود نداشت.

 

از واشنگتن غیرممکن بود بفهمیم که دقیقاً چه اتفاقی افتاده است و آیا این سه نفر از مسیر خود در نزدیکی مرز منحرف شده‌اند یا نه. اما این حادثه، به نوعی تکرار ربودن دو خبرنگار آمریکایی، تنها چند ماه قبل در نزدیکی مرز بین چین و کره شمالی بود و مشکلی فوری به حساب می‌آمد. مانند کره شمالی، ما هیچ روابط دیپلماتیکی با ایران یا سفارتی در تهران نداشتیم که کمکی به ما بکند. مجبور بودیم به سوئیسی‌ها به عنوان "حافظ منافع" رسمی‌مان در ایران تکیه کنیم، اما ایرانی‌ها در ابتدا حاضر به اعطای دسترسی کنسولی به دیپلمات‌های سوئیسی نشدند، به این معنی که هیچ‌کس اجازه دیدار با آمریکایی‌های بازداشت‌شده را نداشت، اجازه‌ای که تحت کنوانسیون وین حاکم بر روابط دیپلماتیک میان کشورها، باید داده می‌شد.

 

من به شکلی عمومی، آزادی کوه‌نوردها را خواستار شدم، کاری که طی ماه‌های بعد آن را تکرار کردم. از سوئیس هم برای فرستادن پیام خصوصی به ایران استفاده کردم. ما دائم با خانواده‌های پریشان کوه‌نوردها در تماس بودیم. ماه نوامبر آن‌ها را به دفتر خودم در وزارت امور خارجه دعوت کردم تا بتوانیم حضوری هم‌دیگر را ببینیم. ماه‌ها طول کشید تا سفیر سوئیس در تهران بتواند برای ملاقات با سه آمریکایی، وارد زندان بدنام اوین شود. آن‌ها را ماه‌ها بدون تفهیم اتهام رسمی و یا دسترسی به وکیل در بازداشت نگه داشته بودند. مادران کوه‌نوردها اندکی بعد از روز مادر و با کمک سوئیس، توانستند ویزای سفر به ایران دریافت کنند. قبل از این‌که آمریکا را ترک کنند، دوباره با آن‌ها دیدار کردم و دعایم را [بدرقه راهشان کردم و] با آن‌ها به تهران فرستادم. آن‌ها اجازه پیدا کردند دیدار اشک‌باری با فرزندان خود داشته باشند، اما به آن‌ها اجازه داده نشد تا فرزندانشان را به خانه برگردانند. ایران از تمام این صحنه‌ها به عنوان یک شاهکار تبلیغاتی استفاده کرد.

قسمت پنجم خاطرات هیلاری کلینتون
"کوه‌نورد"های آمریکایی در تهران با مادران خود دیدار می‌کنند

 

در مدتی که این مصیبت ادامه داشت، من سعی داشتم از هر کانال پشت پرده‌ای که پیدا می‌شد، ایرانی‌ها را متقاعد کنم کوه‌نوردها را آزاد کنند. از جیک سالیوان خواستم این پروژه را به عهده بگیرد. تابستان سال 2010 طی یک کنفرانس در کابل افغانستان، سالیوان را فرستادم تا پیامی را در مورد کوه‌نوردها به دست وزیر خارجه ایران بدهد، کاری که سال قبل در لاهه برای عده‌ای دیگر از آمریکایی‌های بازداشت‌شده انجام داده بود. با این حال، رابط کلیدی در عمان بود. یکی از مشاوران ارشد سلطان با "دنیس راس" مشاور ارشد اوباما درباره ایران تماس برقرار کرد و پیشنهاد داد تا نقش یک میانجی را بازی کند.

 

عمانی‌ها به حرفی که زده بودند عمل کردند. سپتامبر 2010، سارا شورد با قرار وثیقه از زندان آزاد شد. هنگامی که ایران را ترک کرد، من با سلطان تماس گرفتم تا از او تشکر کنم و ببینم در مورد دو کوه‌نورد دیگر چه کاری می‌شود انجام داد (به دست آوردن آزادی آن‌ها هم یک سال دیگر طول کشید). سلطان به من گفت: "ما همیشه آماده‌ایم آن‌چه را درست است در کمک [به کشورها] انجام دهیم." این حرف او طی نشست و گفتگوی ژانویه سال 2011 ما، هنوز هم در خاطر من بود.

 

آزاد کردن یک کوه‌نورد بازداشت‌شده، با تسهیل مذاکراتی حساس در مورد آینده برنامه هسته‌ای ایران تفاوت زیادی داشت، اما سلطان نشان داده بود می‌تواند نتیجه [دلخواهش] را به دست بیاورد. بنابراین با دقت به پیشنهاد او درباره یک کانال مؤثر پشت پرده گوش دادم و پرسیدم آیا می‌توانیم مطمئن شویم که طرف ایرانی مجاز به مذاکره با نیت خوب هست یا نه. هر چه باشد، در نشست 1+5 زمان زیادی گذاشته بودیم، اما نتیجه این بود که توافق ما درون اتاق، در تهران [به راحتی] رد شد.

 

سلطان نمی‌توانست قولی بدهد، اما می‌خواست امتحان کند. من موافق بودم که اگر [در این مسیر] جلو می‌رفتیم، مخفی‌کاری مطلق، ضروری بود. نمی‌خواستیم سیرک دیگری [به راه بیندازیم] و از یک طرف برای مطبوعات، ژست بگیریم و از طرف دیگر در داخل کشور تحت فشار سیاسی باشیم. حتی در بهترین شرایط، این [کانال پشت پرده] شانس زیادی برای موفقیت نداشت، اما ارزش امتحان کردن را داشت. به سلطان گفتم که با اوباما و همکارانم در واشنگتن صحبت می‌کنم، اما [از همین الآن] باید در مورد چگونه عملی کردن طرحش فکر کنیم.

قسمت پنجم خاطرات هیلاری کلینتون
اوباما برای بررسی احتمال مذاکره مخفیانه با ایران، با سلطان قابوس تماس گرفت

 

طی چند ماه بعد، با احتیاط جلو رفتیم. نگرانی‌های واقعی وجود داشت در این مورد که با چه کسی صحبت خواهیم کرد و طرف‌مان چه انگیزه‌ای دارد. اوباما نگران، اما علاقه‌مند بود. حتی یک بار خودش با سلطان تماس گرفت و عملی بودن برقراری این کانال دیپلماتیک را بررسی کرد.

دایره [افراد مطلع از کانال] را کوچک نگه داشتیم. "ویلیام برنز" [معاون وزارت خارجه]، سالیوان، و من با یک تیم کوچک در کاخ سفید مشغول کار بودیم که اعضایش عبارت بودند از "تام دونیلون" مشاور وقت امنیت ملی، معاون او "دنیس مک دونا"، دنیس راس تا پیش از ترک [سمتش] در نوامبر 2011، و "پونیت تالوار" مدیر ارشد امنیت ملی در امور ایران، عراق، و کشورهای خلیج [فارس]. عمانی‌ها با ما پیام‌هایی مبادله می‌کردند در مورد این‌که مذاکرات چگونه ممکن است شکل بگیرد و چه نوع هیأت‌هایی اعزام خواهد شد. طبق معمول، گرفتن پاسخ‌های درست از ایرانی‌ها حتی درباره ساده‌ترین سؤالات هم دشوار بود.


ده کاربرد عجیب و غریب «پودر بچه...

    نظر



پودر که برای بچه تان استفاده می کنید، از آنچه که فکر می کنید، مفید تر است!

 اگر شما فکر می کنید پودر بچه فقط برای صاف و تازه نگه داشتن پوست است، شما واقعا قدرت آن را دست کم گرفته اید. سعی کنید از این پودر برای حل مشکلات روزانه خود استفاده کنید، تا از پتانسیل بالای آن آگاه شوید.
1. گردنبند گره خورده
هرگز زمان زیادی را برای از هم باز کردن گردنبند در هم پیچیده شده، هدر ندهید. گره را با پودر بچه کمی شل کنید و از یک پین برای باز کردن آن استفاده کنید.
2. وسایل خانه که بوی بد گرفته اند
می توان کشوها، مبلمان ها و سایر وسایل خانه را که بوی بد و کهنگی گرفته یا کپک زده اند، با ریختن مقداری از پودر بچه تازه نگه داشت و خوشبو کرد.
3. مو های چرب
اکثر شامپو های خشک بر پایه نشاسته هستند؛ بنابراین پودر بچه، یک اثر مشابه در مواقع تنگنا (نداشتن شامپو) دارد. در این مواقع، مقداری از پودر را در دست تان بریزید و آن را بر روی  پوست سر خود ماساژ دهید تا روغن های اضافی خیس خورده و با آب شسته شوند.
4. یک شب سوزان تابستانی
خزیدن به یک تخت گرم و گیرا تعریف کاملی از آرامش شب نیست. گرد و غبار پودر را بین ملافه های خود بریزید تا به جذب عرق و خنک نگه داشتن آن ها کمک کند.
5. مورچه های مزاحم
این مزاحمان را با مسدود کردن مسیر آن ها با پودر (آنها طرفداران عطر و بوی آن نیستند)، از آشپزخانه خود دور نگه دارید.
6. لکه های چربی
از ریخته شدن سس سالاد بر روی لباس خود نگرانی نداشته باشید، قصد ما تبلیغ یک پودر لباس شویی گران قیمت نیست! قبل از شستشوی معمولی لباس، روی هر لکه چربی، پودر بچه را ریخته و به لباس ضربه بزنید تا چربی جذب پودر شده و به راحتی شسته شود.
7. رفع اصطکاک دستکش شستشوی ظروف
یک خانم خانه دار می گوید: "پس از شستشوی ظروف، من مقدار کمی از پودر را درون دستکش لاستیکی خودم می ریزم. این کار به این که آنها را تازه نگه دارم تا در مرتبه بعد دستکش به راحتی وارد دست من شود، کمک می کند."
8. چوب جنگلی کفِ جیر جیر کننده
پودر بچه را بر روی سطح کفِ چوبی خانه تان بریزید و آن را آرام به ترک ها واردکنید تا جلوی ایجاد صدای جیر جیر آن ها را بگیرد. مقدار اضافه آن را پاک کنید و از صدای سکوت لذت ببرید.
9. پای شنی
یک بطری مناسب را از پودر بچه پر کنید و در کیف ساحلی خود قرار دهید. در پایان روز، آن را بر روی پوست خود مالش دهید تا شن و ماسه دریا براحتی از پوست تان جدا شود.
10. عرق پا
برای جلوگیری از ایجاد بوی عرق پا، پودر را در کفش خود بپاشید. جوراب را فراموش کنید، پودر، پای شما را خشک نگه داشته و می توانید بدون نگرانی، پابرهنه در آپارتمان راه بروید.

آلبوم تصویری نمایشگاه الکترونیک و فناوری CES 2015...

    نظر


اگر از دوستداران و علاقه‌مندان به آخرین فناوری‌های روز دنیا باشید، حتما در هفته گذشته متوجه برگزاری بزرگترین نمایشگاه الکترونیک و فناوری بوده‌اید. بزرگترین نمایشگاه سالانه الکترونیکی دنیا موسوم به CES 2015 همزمان با روزهای ابتدایی سال نو میلادی در روز ششم ژانویه در شهر لاس وگاس آمریکا افتتاح شد. نمایشگاهی که توجه میلیون‌ها نفر از سراسر جهان را به خود جلب کرد و با موفقیت های جورواجور و بازدید 170 هزار شرکت‌کننده "بزرگ‌ترین نمایشگاه تاریخ" لقب گرفت.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ونچربیت، "بنیاد محصولات الکترونیکی مصرفی"(CEA) که متولی اصلی نمایشگاه CES محسوب می‌شود اعلام کرد که سال گذشته 160 هزار نفر در این نمایشگاه شرکت کردند و البته در CES 2015 که طبق روال سال‌های قبل در لاس‌وگاس برگزار شد، 45 هزار نفر خارجی از خارج از آمریکا حضور یافتند. لازم به ذکر است که سال 2008 میلادی بیش از 141 هزار نفر در CES شرکت کردند و در سال 2009 برای نخستین بار تعداد شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه با کاهش قابل ملاحظه به 130 هزار نفر رسید.

در نمایشگاه CES 2015 بیش از 3600 شرکت تولید کننده، آخرین محصولات و دستاوردهای خود را در معرض دید عموم قرار دادند و این نمایشگاه در فضایی به وسعت 2.2 میلیون فوت مربع برگزار شد. اگرچه نمایشگاه در وسعت زیاد و با حضور گسترده مردم برگزار شد، اما مرکز CEA اعلام کرد که کیفیت آن در بالاترین سطح ممکن بود.

در این نمایشگاه که 160 هزار محصول الکترونیکی منطبق با فناوری‌های روز دنیا به نمایش درآمد، مهم‌ترین ابداعات فناوری نمایشگاه CES 2015 که بسیار مورد توجه قرار گرفت مربوط به سیستم‌های الکترونیکی خودرو، فناوری‌های شخصی مخصوص سلامت، دستگاه‌های هوشمند بدون دخالت انسان، دستگاه‌های اینترنتی، تولیدات پهپادها، فناوری‌های ارتباطی خودرویی، فناوری‌های پوشیدنی، چاپگرهای سه‌بعدی و بازی بودند. در ادامه ایمیل، از دریچه دوربین نگاهی به این رویداد خواهیم داشت ...


 


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتـی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


تصاویر زندگی روزمره مردم تهران در عهد قاجار...

    نظر

 

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتـی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.net
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
 
 
 گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


سقوط آزاد دختران ایرانی بر فراز ابرها...

 

8qqdbdx5dx2624uyg1sk سقوط آزاد دختران ایرانی بر فراز ابرها/تصاویر

برای او مهم نبود که در خانه همبازی ندارد. آنقدر با پدر و مادر و رشته ورزشی محبوبش سرگرم بود که هیچ‌گاه این خلأ را احساس نکرد. صفحه‌های تقویم کودکی‌ و نوجوانی‌اش یکی پس از دیگری ورق خورد و او را به مراحل سفید و سیاه زندگی رساند اما آنچه در تمام این سال‌ها در گوشش طنین می‌انداخت صدای گرم مادری بود که در دل آرزوی موفقیت او را می‌پروراند و دستان مهربانش را یارای لحظه‌های او قرار داده بود تا بداند برای رسیدن به سکوی موفقیت تنها نیست. فاطمه اکرمی این روزها علاوه بر موفقیت در رشته ژیمناستیک به عنوان یک دختر موفق در رشته ورزشی پارکور شناخته شده است.

معلمی به نام مادر
نهمین روز از آخرین ماه زمستان به دنیا آمد. دختری خجالتی بود، به همین دلیل در شش سالگی که با ورزش ژیمناستیک آشنا شده بود تا یک ماه در باشگاه گریه می‌کرد اما باز هم مادرش بود که تلاش می‌کرد او را مجذوب این ورزش کند. در مورد یکی از خاطرات کودکی‌هایش می‌گوید: یک سال از زمانی که با ژیمناستیک آشنا شده بودم می‌گذشت. یک روز برای این‌که بیشتر بازی کنم شروع به بهانه‌گیری کردم تا باشگاه نروم. از آن روز تا یک سال تنبیه شده بودم و دیگر از باشگاه خبری نبود. مادرم این کار را کرد تا مطمئن شود من به این ورزش علاقه دارم یا نه و این‌که خودم از او بخواهم مرا دوباره به کلاس ژیمناستیک ببرد. یقین دارم این حرکت مادرم باعث شد من به این ورزش علاقه‌مند شوم و اکنون بگویم ژیمناستیک در خون من است.

درس استقامت
مدرسه‌ شروع شده بود و من مصمم تر ار قبل ژیمناستیک را دنبال می‌کردم. کم‌کم شرکت در مسابقات اردوها هم به آن اضافه شده بود و از 9 ماه سال تحصیلی تقریباً سه، چهار ماه را سر کلاس‌ها حاضر می‌شدم و با همکاری مسئولان مدرسه به درس و ورزش توأم با هم می‌رسیدم اما هیچ گاه یکی را فدای دیگری نکردم و اکنون هم به ورزش در کنار درس اهمیت می‌دهم.
فاطمه اکرمی که در حال حاضر دانشجوی رشته سخت‌افزار کامپیوتر است ضمن بیان این جملات ادامه داد: اگر همراهی‌ پدر و مادرم نبود، نمی‌توانستم مسیر زندگی‌ام را به درستی انتخاب کنم و بدون شک اگر جدیت هایشان نبود نمی‌توانستم جسارت انجام حرکات ورزشی پارکور را پیدا کنم. وی با یادآوری خاطره فراموش‌نشدنی آن روز گفت: سال 86 بود که برای تمرین ژیمناستیک رفته بودم و به دنبال یکی از حرکات که به درستی انجام نشده بود دچار شکستگی بسیار شدید از ناحیه پا شدم و زمانی که مرا به بیمارستان رساندند خانواده‌ام را در جریان موضوع قرار دادند.
در شرایط خوبی نبودم و همه انتظار داشتند مادرم بعد از دیدن این صحنه تمرکز و توان خود را از دست دهد اما او در کمال ناباوری من و پرستاران، ملحفه سفید را کنار زد و با دیدن وضعیت پای من تنها گفت اگر بیشتر دقت می‌کردی این‌طور نمی‌شد. اگر آن روز مادرم با قدرت عمل نمی‌کرد من هم نمی‌توانستم به سرعت با این موضوع و مشکلات پس از آن کنار بیایم. دوره خیلی سختی بود، آب درمانی و فیزیوتراپی‌های هر روزه خسته‌کننده بود اما از مادرم یاد گرفته بودم قوی باشم و همین باعث شد یک سال بعد از آن حادثه تلخ در مسابقات شرکت کنم و مقام نخست را کسب کنم.

رنگ جدید انتخاب‌ها
این بانوی جوان به سراغ ورزشی رفته که کمتر دختری آن را انتخاب می کند و تا به امروز عناوین و مقام‌های متعددی به دست آورده است که از میان آن‌ها می‌توان به کسب دو مدال طلا و یک مدال نقره در مسابقات ژیمناستیک سال 1386 اشاره کرد که مربوط به کشورهای اسلامی بوده و شرکت‌کنندگان آن از کشورهای عراق، سوریه، سودان و… حضور داشتند. وی از سال 1383 راهی مسابقات شده و قهرمانی‌های کشوری زیادی را در ورزش ژیمناستیک به خود اختصاص داده است اما از دو سال قبل، انتخاب‌هایش رنگ دیگری به خود گرفت. این بار قرار بود تمام وسایل سطح شهر و پیرامون خود را به شکل یک مانع ببیند و این توانایی را درخود ایجاد کند که از این موانع عبور کند.
در این رابطه می‌گوید: دو سال گذشته به تشویق یکی از هم دانشگاهی‌هایم وارد این رشته ورزشی شدم. همان ساعت‌ها و روزهای اول به او نشان دادم که توانایی انجام حرکات سخت پارکور را دارم. این رشته ورزشی و حرکات هوایی آن شباهت زیادی به حرکات ژیمناستیک دارد و به نوعی به صورت زنجیروار به ورزش‌های دیگری متصل است. در واقع حرکات پارکور تکنیک‌های رد موانع را به فرد می‌آموزد که البته به آمادگی بدنی خوبی نیاز دارد.
آنچه در این رشته ورزشی مهم است و یک ورزشکار را از سایرین متمایز می‌کند قدرت خلاقیت او است. هر چه یک ورزشکار بتواند خلاقیت را چاشنی حرکاتی که انجام می‌دهد کند موفق تر خواهد بود. درست همان کاری که فاطمه اکرمی انجام می‌دهد. او می‌گوید: در خیابان که راه می‌روم هر جایی را که احساس کنم مکان مناسبی برای انجام این حرکات است انتخاب می‌کنم و از میله تعبیه شده بالای یک دیوار گرفته تا ماشین و دیوار خانه‌ها و پشت‌بام‌هایشان را به شکل یک مانع برای انجام حرکات پارکور می‌بینم و تا به امروز هم هر کسی اجرای این حرکاتم را دیده مرا تشویق کرده است.

پایگاه آرامش
تجربه هیجان، لذت بخش است اما کافی است مزه آن را زیر زبانت احساس کنی تا دیگر نتوانی از انجام حرکات پر از هیجان دست بکشی. فاطمه اکرمی طعم هیجان را در ورزش ژیمناستیک و انجام حرکات سخت آن تجربه کرده و با ورزش پارکور به آن تجربه شدت بخشید. البته حیطه فعالیت‌های او تنها به اینجا ختم نمی‌شود چرا که او سقوط آزاد را نیز تجربه کرده است. با چتر از ارتفاع 4 هزار متری پریده و سه دوره آموزشی این رشته ورزشی را در خارج از کشور گذرانده و موفق به کسب گواهینامه و قدم نهادن به دنیای حرفه‌ای سقوط آزاد شده است.
او که اکنون مربی ژیمناستیک و پارکور است می‌گوید: این دوره‌های سخت و مشکل را گذرانده‌ام تا به نیاز درونم پاسخ دهم و آرامش را به وجودم هدیه کنم. همیشه به ورزش‌های پر هیجان و البته گاهی هم خطرناک علاقه داشته‌ام، به همین دلیل در سال جدید اسکی روی آب را دنبال کرده‌ام و قصد دارم در ورزش موتورسواری و رالی هم تجربه‌های خوبی کسب کنم.
این بانوی ایرانی پس از این سال‌ها آموخته است دلتنگی‌هایش را کجا ببرد، هر بار که دلش می‌گیرد آرامش و توان دوباره‌اش را از خدایی می‌خواهد که تمام این استعدادها را به او ارزانی داشته و بعد از آن پرش از ارتفاع و ورزش‌های مهیجی مثل بانجی جامپینگ را بهترین گزینه برای آرامش جسم و روحش می‌داند.

 

vakonesh.com   079af966f61f809b23019baa9f5cfab1 سقوط آزاد دختران ایرانی بر فراز ابرها/تصاویر

 

8qqdbdx5dx2624uyg1sk سقوط آزاد دختران ایرانی بر فراز ابرها/تصاویرvakonesh.com   3bac8793adc8e1bca2618d52503aef99 سقوط آزاد دختران ایرانی بر فراز ابرها/تصاویر

vakonesh.com   de4dfa155596aaa66981062409a8f8cd سقوط آزاد دختران ایرانی بر فراز ابرها/تصاویر


مجریان زن بد حجاب تلوزیون افغانستان...

women golbang مجریان زن بد حجاب تلوزیون افغانستان/تصاویر

وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان با نشر ابلاغیه ای به مجریان زن در شبکه های مختلف تلویزیونی دستور داد تا از نمایش سر برهنه و آرایش غلیظ پرهیز کنند.

در ابلاغیه ای که از سوی تلویزیون ملی افغانستان پخش شد و متن آن در سایت آژانس خبری باختر، خبرگزاری رسمی دولت افغانستان به نشر رسیده آمده است که مجریان زن باید” اخلاق اسلامی و فرهنگ ملی” را رعایت کنند.

وزارت اطلاعات و فرهنگ گفته است :” از آغاز تأسیس رسانه های تصویری کوشیده است تا در مطابقت با روحیه قانون اساسی و قانون رسانه های همگانی، ضرورت جدی رعایت اخلاق اسلامی و فرهنگ ملی را با رسانه های تصویری گوشزد کند به همین سسلسله از تمام شبکه های تصویری جدا خواسته می شود تا از نمایش سر برهنه و آرایش غلیظ  خانم های گوینده جلوگیری به عمل آرند.”

در ادامه این ابلاغیه آمده است:” به گوینده گان زن نیز توصیه می شود که پوشش لباس سنگین و مطابق با فرهنگ اسلامی و ملی ما را که بر متانت و وقار شخصیت ایشان می افزاید، جدا رعایت کنند.”

در ده سال گذشته شمار رسانه های مختلف به ویژه تلویزیون ها خصوصی در افغانستان رشد قابل توجهی داشته اند که شمار زیادی از زنان در این رسانه ها کار می کنند.

در حال حاضر حدود پنجاه تلویزیون خصوصی در کابل و ولایات مختلف افغانستان فعالیت دارد که بخش زیادی از کارمندان و مجریان این تلویزیونها را زنان تشکیل می دهند.

شهر کابل را به دلیل فعالیت نزدیک به پنجاه تلویزیون در آن شهر تلویزیونها نیز می گویند.

vakonesh.com   d2602f4b5ccbd8d408e3d67a48579d91 مجریان زن بد حجاب تلوزیون افغانستان/تصاویر

یک مجری زن تلویزیون خصوصی زن در برناه کارو بار این تلویزیون

vakonesh.com   8707489e86765a668b6b55c54bbe93f3 مجریان زن بد حجاب تلوزیون افغانستان/تصاویر

vakonesh.com   93b13ec1ab2e2f034d06d8e0a0ec2a30 مجریان زن بد حجاب تلوزیون افغانستان/تصاویر
عکسهای بالا متعلق به مجریان زن تلویزیون خصوصی “یک” افغانستان است که پربیننده ترین تلویزیون افغانستان
و منتشر کننده داغترین اخبار بدون هیجگونه سانسور می باشد.

 

vakonesh.com   d5439b868c7652ac7a5645b273aa4710 مجریان زن بد حجاب تلوزیون افغانستان/تصاویر

عکس مجری زن یک تلویزیون خصوصی در افغانستان