چرا خانمها عاشق خرید کردنند ولی مردها خوششان نمی آید....

عرش نیوز:
در جنوب شرقی سرا دا استرلا در پرتغال یک روستای عجیب ظاهر میشود. نام این روستا مونسانتو است. این روستا در بین صخره ها بنا شده است. خانه ها ی فشرده شده بین صخره ها و راه های عبوری باریک و پر شیب. جالبی این روستا ایناست که طی قرنهای گذشته تفاوت چندانی نکرده است به همین دلیل لقب پرتغالی ترین روستا را در پرتغال در سال 1938 از آن خود کرد.
امروزه دسترسی به این روستا با وسایل حمل و نقل عمومی به راحتی امکان پذیر است ولی محیط زیبای اطرافش باعث میشود بیشتر بازدید کنندگان توسط وسایل شخصی خود از این روستا بازدید کنند.
عکس هایی از اعضای بدن انسان را ملاحظه میکنید که با درشت نمایی بیش از حد و با تجهیزات خاص گرفته شده است. اثر انگشت
گوشه ناخن
عنبیه چشم انسان
مژه ها
بافت روی زبان
ریه
سلول های قرمز
عروق خونی
پژو کوچکترین عضو خانواده خود یعنی 108 را برای رقابت با فیات 500C در مدلهای هاچ بک استاندارد و کانورتیبل معرفی کرد.
جمشید مرادیان از آغاز ساخت دومین مجسمه خود از درخت خشکیده دانشگاه امیرکبیر خبر داد.
این مجسمهساز در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با تمام شدن کار ساخت مجسمه اول از درختهای خشکیده دانشگاه امیرکبیر، ساخت دومین مجسمه این دانشگاه را طی چند روز آینده آغاز خواهم کرد. این اثر یک هنر مفهومی قلمداد میشود و قصد دارم فرمی از درخت دربیاورم که حس تعلیق را به مخاطب القا کند.
او افزود: هنر مفهومی هنری است که در محدوده مفاهیم مشخص حرکت میکند و سعی دارد مفهوم خاصی را به مخاطب برساند. به دلیل کج بودن درخت، این مجسمه طوری ساخته خواهد شد که اگر شخص از زیر آن عبور کند، احساس میکند قطعات آن در حال سقوط هستند؛ در حالی که همه آنها به یکدیگر متصلند.
مرادیان همچنین عنوان کرد: برخلاف مجسمه اول، کار ایزوله، باکتریزدایی و کشتن حشرات درخت دوم پس از ساخت مجسمه انجام خواهد شد. هنگام ساخت مجسمه اول، این کار در ابتدا انجام شده بود که من در هنگام ساخت مجسمه با عوارض ناشی از آن مشکل پیدا کردم. ایزوله کردن آنها هم به گونهای انجام شده که تا 15 سال عمر میکنند. بیش از آن هم البته مجاز نیست و باعث خستگی مخاطبان و آلودگی بصری میشود.
او درباره ایده تبدیل درختهای دانشگاه امیرکبیر به مجسمه گفت: چندی پیش دکتر نادری، مسؤول هیئتهای علمی و المپیادهای دانشگاه امیرکبیر با من تماس گرفت و از خشک شدن سه درخت این دانشگاه خبر داد و از من خواست در صورت امکان آنها را به مجسمه تبدیل کنم. در واقع حشرات باعث خشکیدگی درختان شده بودند و من پس از ایزوله و باکتریزدایی اولین درخت، کار ساخت آن را از پنجم دی ماه آغاز کردم که اتمام آن یک ماه به طول انجامید.
مرادیان ادامه داد: البته تمام این زمان به ساخت مجسمه نگذشت و بخش زیادی از آن به صحبتهای من با اساتید و دانشجویان گذشت. مجسمه اول که یک کار آبستره بود، باعث به وجود آمدن سوالات زیادی از سوی آنها شده بود. این گفتوگوها خیلی خوب بود. من زمانی هم که در سمپوزیوم ایتالیا بودم، بخشی از کار صحبت با مخاطبان و پاسخ به سوالات آنها بود.
این مجسمهساز افزود: چنین تعاملی باعث میشود مخاطب یک مصرف کننده صرف و منفعل نباشد. مجسمههای امروز منطبق بر سوژه سیال هستند و معناگریزند. این معناگریزی باعث برخورد مخاطب با اثر و ایجاد سوال برای او میشود. اثر هنری حرکتی در زمان است، نه شیای در مکان و هر بار مواجهه با آن، چیز جدیدی را به مخاطب میرساند. مثل «صد سال تنهایی» مارکز، «سونات مهتاب» بتهوون یا فیلمهای اصغر فرهادی.
مرادیان در پایان خاطر نشان کرد: سومین درخت خشک شده را هم در صورت از بین رفتن مشکلات مالی دانشگاه و تامین بودجه آن به مجسمه تبدیل خواهم کرد. طرح تبدیل درختهای خشک شده به مجسمه را من مدتها پیش برای شهرداری و شخص آقای قالیباف بیان و پیشنهاد کردم و گفتم هر درختی خشک شد، آن را قطع نکنید. میتوان از آنها برای خلق اثر هنری استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، جمشید مرادیان متولد سال 1330 در تهران و دانش آموخته رشته مجسمه سازی از دانشگاه سوره است.
عضویت در انجمن مجسمه سازان ایران، شرکت در بینیالهای مجسمهسازی ایران شرکت در چند نمایشگاه گروهی و انفرادی در ایران و خارج از کشور، شرکت در دهمین نمایشگاه بین المللی «لوزاکا» ژاپن در سال 2001، شرکت در سمپوزیوم مجسمه سازی شانگهای چین در سال 2003 برخی از فعالیتهای این هنرمند محسوب میشود.
ستاد هدفمندی یارانهها درباره افزایش قیمت نان تا پایان امسال تصمیمگیری میکند که در صورت تصویب، قیمت نان از ابتدای فروردین سال آینده (1393) اجرا خواهد شد.
عباس قبادی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با ایسنا، دربارهی احتمال افزایش قیمت نان در سال آینده اظهار کرد: هنوز ستاد هدفمندی یارانهها تصمیم جدیدی در این زمینه نگرفته است.
وی ادامه داد: از آنجایی که تصمیمگیری درباره افزایش قیمت نان در سال آینده جزو وظایف ستاد هدفمندی یارانهها است، شرکت بازرگانی دولتی نیز منتظر است تا ستاد هدفمندی یارانهها مصوبهی خود را در این زمینه ابلاغ کند.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه اگر قرار باشد قیمت نان افزایش یابد این موضوع از اول فروردینماه اجرایی میشود، گفت: هرچند هنوز اقدامی در این زمینه انجام نشده است ولی تا قبل از فروردینماه در این باره تصمیمگیری میشود.
وی درباره نرخ نان با بیان اینکه تا پایان امسال قیمت نان تغییر نمی کند بیان کرد: به طور کلی سیاست دولت عدم افزایش قیمت نان است.
قبادی افزود: اعتبارات خوبی برای پرداخت یارانه نان و گندم در بودجه در نظر گرفته شده و این موضوع به تصمیم مجلس بستگی دارد که با برنامه ریزیهای انجام شده شاهد تغییر قیمت نان باشیم یا خیر.
قبادی در ادامه دربارهی روند اجرای طرح انتزاع و احتمال واگذاری برخی وظایف شرکت بازرگانی دولتی به وزارت جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: ما همچنان منتظر دریافت دستورالعمل اجرای طرح انتزاع هستیم.
او با تاکید بر اینکه در این باره هنوز رسما چیزی به ما اعلام نشده است تصریح کرد: ابتدا باید ضابطه اجرای این طرح در دولت مصوب شود که هنوز چیزی در این زمینه به ما ابلاغ نشده است.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ادامه داد: کارهای مقدماتی این طرح در وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شده و ما آمادگی تحویل وظایف و اجرای قانون را داریم. از زمانی که این طرح ابلاغ شود تا یک هفته می توانیم آن را اجرا کنیم.
وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا خرید و واردات گندم نیز به وزارت جهاد کشاورزی منتقل میشود گفت: بحث خرید گندم موضوع جداگانه ای است که قرار شده سال آینده خرید گندم را یا وزارت جاد کشاورزی انجام دهد یا وزارت صنعت، معدن و تجارت. در مورد خرید گندم در سال آینده توسط این دو وزارتخانه اختلافاتی وجود دارد و قرار شد خود دولت در این مورد تصمیمگیری کند اما به اعتقاد ما هر وزارتخانهای کار خرید گندم را انجام می دهد باید کار سیلوهای آن را هم انجام دهد.
به گزارش ایسنا، در حالی مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از احتمال افزایش قیمت نان از ابتدای فروردینماه خبر میدهد که پیش از این نظر مجلس حذف کامل یارانه نان در سال 1393 بوده است.
به اعتقاد برخی از نمایندگان مجلس با توجه به رانت ایجاد شده در خرید و فروش گندم و آرد احتمال آزادسازی قیمت نان و توقف یارانه پرداختی به گندم و آرد از سال آینده وجود دارد که در صورت انجام این کار قیمت نان تا 300 تومان افزایش مییابد.
در حال حاضر هر کیلو آرد به قیمت 560 تومان در اختیار نانواییها قرار میگیرد در حالی که همین آرد در بازار آزاد به قیمت 1200 تومان به فروش میرسد و همین اختلاف قیمت موجب ایجاد رانت شده است.
مجلس براین باور است که باید یارانه پرداختی به بخش گندم و آرد متوقف شده و تمامی یارانه این بخش به مصرفکننده پرداخت و قیمت نان به صورت آزاد تعیین شود.
برهمین اساس این احتمال وجود دارد که با حذف یارانه نان ستاد هدفمندی یارانهها دربارهی افزایش قیمت نان در سال آینده تصمیم قطعی گرفته و افزایش قیمت از اول فروردینماه اعمال شود.
دولت در لایحه بودجه سال آینده 8800 میلیارد تومان برای یارانه نان در نظر گرفته که اگر این رقم در بودجه تصویب شود، قیمت نان در سال آینده افزایش نمییابد.
ایسنا - عباس بزرگمهر مدیر مسئول روزنامه آسمان صبح شنبه با تودیع وثیقه 300 میلیونی آزاد میشود.
محمد قوچانی سردبیر روزنامه «آسمان»با اعلام این خبر درباره آخرین وضعیت مدیر مسئول روزنامه آسمان اظهار کرد: آقای بزرگمهر از شب گذشته در بازداشتگاه اوین به سر میبرند و امیدواریم فردا صبح بتوانیم با تودیع وثیقه 300 میلیونی که مقرر شده است مراتب آزادی ایشان را فراهم کنیم.
روزنامه آسمان روز گذشته (پنجشنه 1 اسفند) با اعلام جرم دادستانی تهران پس از شش شماره انتشار توسط دادسرای رسانه توقیف شد و مدیرمسئول آن نیز مورد تعقیب قضایی قرار گرفت.
علت توقیف چه بود؟
روزنامه آسمان در شماره چهارم خود گزارشی را از گردهمایی انجمن علوم سیاسی دانشگاه تهران که با حضور همه نیروهایش از زمان انقلاب تا کنون برگزار شده بود منتشر کرد. در این جلسه افرادی همچون مجتبی مقصودی، هرمیداس باوند، حسین سلیمی - رییس دانشگاه علامه - و محمدجواد حقشناس حضور داشتند. در حاشیه این مراسم خبرنگار آسمان با هرمیداس باوند مصاحبهای انجام داده بود که باوند در آنجا به بازگویی خاطراتش از دانشگاه تهران و صدور یک بیانیه توسط جبهه ملی در آن زمان اشاره کرده بود.
تیتر همین بیانیه جبهه ملی که در دهه 60 صادر شد در روزنامه آسمان از زبان باوند منتشر و موجب توقیف آن شد. این موضوع در حالی اتفاق افتاد که مدیرمسئول این روزنامه پیش از بازداشت در آخرین مصاحبهاش با خبرنگار ایسنا آن را یک خطای انسانی خوانده بود و متذکر شده بود که این تیتر پیش از چاپ ویرایش شده، اما به دلیل بیدقتی در چاپ تصحیح مدیرمسئول اعمال نشده است.
همچنین عباس بزرگمهر و روزنامه آسمان بابت این اشتباه در شماره آخر خود که روز پنجشنبه - اول اسفند ماه - منتشر شد عذرخواهی کردند. عباس بزرگمهر به این موضوع نیز اشاره کرده بود که در زمان صدور این بیانیه خود او یکی از معترضین به آن بوده است.